Ζήτησε ο Παντελίδης 46.000 ευρώ για εμφάνιση σε κλαμπ;

Κάγκελο μας σηκώθηκε η τρίχα. Τι απαντά ο ίδιος στο Star

Ζήτησε ο Παντελίδης 46.000 ευρώ για εμφάνιση σε κλαμπ;

Κάγκελο μας σηκώθηκε η τρίχα όταν διαβάσαμε δημοσιεύματα στην Κύπρο, που έγραφαν, ότι ο Παντελής Παντελίδης για να κάνει ένα εξτραδάκι στη Λευκωσία και να τραγουδήσει για ένα βράδυ τα σουξέ του, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του κλάμπ , 46.000 Ευρώ!!!!

«Ένα από τα μεγάλα club του ζήτησε να έρθει να εμφανιστεί εδώ στην Κύπρο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι ο μάνατζερ μεσολαβητής του Παντελή Παντελίδη ζήτησε από τον ιδιοκτήτη 46.000 Ευρώ.

Αν το ποσό αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό, ειλικρινά πάγωσαν όλοι οι δημοσιογράφοι εδώ στο νησί μας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί είναι πολλά τα λεφτά.» λέει στο Star ο αρχιστυντάκτης του showtime-cy Κώστας Κωνσταντίνου.

«Το είδαμε και εμείς, σκάσαμε στα γέλια και το διαψεύσαμε ας πούμε , γιατί, είναι ξέρεις, είναι αστείο τώρα» δήλωσε στο Star ο τραγουδιστής και πρόσθεσε

«Το θέμα είναι ότι εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε ορχήστρα. Εγώ τραγουδάω με την ορχήστρα του Καρρά αυτή τη στιγμή στο μαγαζί. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε εξτρά ακόμα».

Ο Παντελής Παντελίδης έσπευσε να διευκρινίσει επίσης «Μα δεν έχω μάνατζερ, έχω επιχειρηματία μόνο, με τον οποίο έχω κλείσει 5 χρόνια συμβόλαιο εγώ. Τώρα εάν ένας απατεώνας μάνατζερ ήθελε να βγάλει λεφτά και είπε, ότι είμαι μάνατζερ του Παντελή και ζήτησε από κάποιον 46.000 Ευρώ , αυτό είναι άλλο θέμα.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top