Ενυδάτωση σώματος: Απαραίτητη μετά το καλοκαίρι

Φτιάξτε κρέμα για το σώμα με υλικά που έχετε στο σπίτι!

Ενυδάτωση σώματος: Απαραίτητη μετά το καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν τουλάχιστον για τους περισσότερους ή καλύτερα για τις περισσότερες.

Η ηλιοθεραπεία, τα μαγιό, τα στράπλες και τα αμάνικα θα αποτελέσουν σιγά σιγά… μια όμορφη ανάμνηση. Με τη διαφορά ότι όλα αυτά μας άφησαν και τα σημάδια τους. Πάντοτε, αλλά ιδίως μετά το καλοκαίρι, το σώμα μας χρειάζεται ενυδάτωση, καθώς η αλμύρα της θάλασσας, ο ήλιος, αλλά και γενικότερα το γεγονός ότι το καλοκαίρι «αφηνόμαστε» λίγο παραπάνω, συμβάλλουν αποφασιστικά στην αφυδάτωσή του.

Ο καλύτερος τρόπος για να ενυδατωθεί η επιδερμίδα είναι το ντους. Προσέξτε όμως. Ιδίως εάν το νερό είναι πολύ ζεστό, το μπάνιο σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα δέκα λεπτά, γιατί μετά το δέρμα αρχίζει και ξηραίνεται.

Οι κρέμες σώματος που κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο αποτελούν την καλύτερη λύση για το σώμα. Είναι ιδανικές για ενυδάτωση, ακόμη και εάν χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα.

Επίσης εξαιρετικές είναι οι φυσικές κρέμες σώματος που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι με υλικά που ήδη έχετε. Η πιο διαδεδομένη είναι αυτή από ένα κεσεδάκι γιαούρτι με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Οσες, τέλος, έχετε την δυνατότητα, κάντε πίλινγκ. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και συμβάλλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων, με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top