Η Beyonce μιλά για πρώτη φορά για την αποβολή της

Άνοιξε την καρδιά της για το χαμό του αγέννητου μωρού της

Η Beyonce μιλά για πρώτη φορά για την αποβολή της

Για πρώτη φορά η Beyonce άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την τραυματική εμπειρία της αποβολής του πρώτου της παιδιού.

beyonce1.jpg



Η Αμερικανίδα super star και ο σύζυγός της Jay Z είχαν αφήσει κάποια υπονοούμενα για το τραγικό αυτό γεγονός μέσα από το τραγούδι Glory που ηχογραφήθηκε λίγε μέρες μετά από τη γέννηση της Blue Ivy τον Ιανουάριο του 2012.

Όμως είναι η πρώτη φορά που η Beyonce μιλά ανοιχτά, θέλοντας να βγάλει από μέσα της αυτό το βάρος.

beyonce2.jpg

«Πριν από δύο χρόνια περίπου ήμουν έμεινα έγκυος για πρώτη φορά. Άκουσα τους χτύπους της καρδιάς του μωρού μου και ήταν η πιο όμορφη μουσική που είχα ακούσει στη ζωή μου. Διάλεξα ονόματα, φαντάστηκα πώς θα μοιάζει το παιδί μου, άρχισα να αισθάνομαι σαν μαμά. Μέχρι που επέστρεψα στη Νέα Υόρκη για να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και η καρδιά του είχα σταματήσει πια να χτυπά. Μία εβδομάδα πριν, όλα ήταν υπέροχα, όμως τώρα όλα είχαν τελείωσει», λέει η τραγουδίστρια στο ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί στο HBO.

Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή η μουσική ήταν το βάλσαμό της.

beyonce3.jpg

«Μπήκα στο στούντιο και έγραψα το πιο λυπημένο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Και ήταν αυτό το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησα για το νέο μου άλμπουμ», είπε.

beyonce4.jpg

Μετά από λίγο καιρό η Beyonce έμαθε ότι είναι και πάλι έγκυος και η είδηση αυτή την έκανε να πετάει στα σύννεφα.

beyonce5.jpg

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα που νιώθει μια ��υναίκα όταν ένα μωρό μεγαλώνει μέσα της. Φυσικά θέλεις να το φωνάξεις και να το μάθει όλος ο κόσμος», είπε και πλέον βρίσκεται στον έβδομο ουρανό αφού κρατά στην αγκαλιά της και δίνει την απέραντη αγάπη της, στη μικρούλα Blue Ivy.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top