Πασίγνωστη ηθοποιός πήγε σε spa και βγήκε μες τις κοκκινίλες στο πρόσωπο και το στήθος!

ΔΕΙΤΕ ποια πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» εμφανίστηκε αγνώριστη!

Πασίγνωστη ηθοποιός πήγε σε spa και βγήκε μες τις κοκκινίλες στο πρόσωπο και το στήθος!

Καλέ, τι ΣΟΚ ήταν αυτό; Τρομάξαμε να γνωρίσουμε την Kristin Davis, που βγήκε από Κινέζικο κέντρο spa, μες τις κοκκινίλες!

Η 47χρονη ηθοποιός την οποία θυμάστε ως «Charlotte York» από την ταινία «Sex&the City», ήταν κατακόκκινη τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο στήθος, αποτέλεσμα της θεραπείας στην οποία υποβλήθηκε, ώστε να διατηρηθεί νέα και ακμαία.

kristin1.jpg
Από απόσταση ήταν ευδιάκριτες οι κοκκινίλες. Αν και δεν είναι σαφές σε τι θεραπεία ομορφιάς υποβλήθηκε η Kristin Davis, το εν λόγω κέντρο, το οποίο επισκέπτονται πολλές celebrities κατά καιρούς, είναι γνωστό για τις θεραπείες βελονισμού, της βεντούζας, αλλά και της ηλεκτρικής διέγερσης.

kristin2.jpg
Μάλιστα η εν λόγω κλινική διευθύνεται από κορυφαίους βελονιστές και βοτανολόγους, οι οποίοι είναι ειδικοί στη διαχείριση βάρους, σε πολλαπλά προβλήματα επιδερμίδας, σε χρόνιους πόνους, αλλά και σε προβλήματα υπογονιμότητας.

kristin3.jpg
Το εν λόγω κέντρο επισκέφτηκε που λέτε η 47χρονη Kristin Davis, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, μετά τη θεραπεία της έδειχνε πολύ ικανοποιημένη, βγαίνοντας χαμογελαστή χαμογελαστή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top