- create είναι για εσάς η δωρεάν διακόσμηση σπιτιού ... για μας η ευκαιρία να δημιουργήσουμε…

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία!

- create είναι για εσάς η δωρεάν διακόσμηση σπιτιού ... για μας η ευκαιρία να δημιουργήσουμε…

​Η συμμετοχή : Με μεγάλη μου χαρά είδα την υπηρεσία σας και αμέσως έσπευσα να τη δοκιμάσω :) Προσπαθώ χρόνια να αλλάξω το σαλόνι μου , αλλά οι οικονομικές δυσκολίες δεν το επιτρέπουν.
Θα ήθελα με τα υπάρχοντα έπιπλα και ελάχιστα χρήματα να προσθέσω, αφαιρέσω, μετατρέψω ...
Ένας ζεστός, φιλόξενος χώρος πάντα αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο!

Τόπος : Αθήνα

Αγαπημένα χρώματα : Παστέλ , σομόν, τιρκουάζ

Στυλ : Κάνε ότι θες (το αγαπημένο μας)

Αποστολή : Η μεταμόρφωση αυτού του μικρού δωματίου , στην Αθήνα

Η εκτίμηση της ομάδας : Το δωμάτιο είναι μικρό (12.80 τ.μ.) , και η μπαλκονόπορτες αφαιρούν την δυνατότητα για περισσότερο διαθέσιμους χώρους . Υπάρχουν στον χώρο τοποθετημένες πολλές λειτουργίες και διάσπαρτα αντικείμενα διαφορετικού στυλ και χρηστικότητας που καλούμαστε να εναρμονίσουμε με στόχο την άνεση και την ομοιογένεια του χώρου.


Η πρόταση αλλαγής : Δημιουργήσαμε ένα δωμάτιο λειτουργικό , δίνοντας χρήση καθαρά καθιστικού χώρου παντρεύοντας ύφος κλασσικού με μοντέρνα στοιχεία. Τοποθετήσαμε τους καναπέδες σε σχήμα «γ» στις πλάτες των τοίχων αυξάνοντας την πρόσβασή του χώρου, ενώ αφήσαμε ελεύθερη στον χώρο την πολυθρόνα. Απέναντι από τα έπιπλα, κατασκευάσαμε μια λειτουργική σύνθεση από ξύλο, που συγκεντρώνει διάσπαρτες τις λειτουργίες και αντικείμενα του δωματίου : διακοσμητικά αντικείμενα, το ενυδρείο, την τηλεόραση, τα βιβλία, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους. Σε αυτήν υπάρχει συρόμενο πάνελ που φιλοξενεί διακοσμητικούς καθρέφτες που μεγαλώνουν τον μικρό χώρο και μεταβάλλουν με την κίνηση αισθητικά τον χώρο. Ο τοίχος της σύνθεσης είναι το αγαπημένο χρώμα της ιδιοκτήτριας , τιρκουάζ. Οι υπόλοιποι τοίχοι είναι λευκοί για φωτεινότερο δωμάτιο. Υπάρχουν οι πίνακες που προϋπήρχαν στον χώρο ενώ έχουμε τοποθετήσει δύο φωτιστικά μοντέρνου και κλασσικού ύφος για να αναβαθμίσουμε την αίσθηση του ζεστού και φιλόξενου. Πινελιές από το χειροποίητο κόκκινο χαλί , και μικροαντικείμενα σύγχρονου design ολοκληρώνουν την πρόταση μας για αυτόν τον μικρό χώρο.

Μπείτε τώρα και εσείς στο www.creators-projects.com για προτάσεις ανανέωσης των χώρων σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top