Γιάννης Πάριος: «τι να σου κάνουν οι κοιλιακοί αν είσαι φάλτσος;»

Τι λέει για τους νέους τραγουδιστές, τα νυχτερινά κέντρα και την κρίση;

Γιάννης Πάριος: «τι να σου κάνουν οι κοιλιακοί αν είσαι φάλτσος;»
Για τους... κοιλιακούς των νέων τραγουδιστών, αλλά και την κρίση που βιώνει η νυχτερινή ζωή μίλησε ο Γιάννης Πάριος, ενώ απάντησε στην κριτική που του είχε ασκήσει ο Βαλάντης.

«Πάμε να ακούσουμε και να δούμε, όχι πάμε να δούμε. Δηλαδή να είμαι είκοσι ώρες στο γυμναστήριο για να κάνω κοιλιακούς για να με δεις το βράδυ και να είμαι θεόφαλτσος!», είπε ο Γιάννης Πάριος στην εκπομπή του Τάσσου Τρύφωνος, απαντώντας έμμεσα πλην σαφέστατα στον Βαλάντη, που είχε δηλώσει ότι στον τραγουδιστή μετράει η εικόνα.

Χωρίς να μασά τα λόγια του, ο «τραγουδιστής του έρωτα» διαχώρισε τα νυχτερινά κέντρα από τα... καμπαρέ: «να λες τι ωραία που ήταν χθες!! Αχ, να δεις τι φόραγε! Ένα καλτσόν..μια ζαρτιέρα! Και να λες, ρε τραγούδησε καλά; Αν ναι, να το κάνει κι αυτό, αν ανεβάζει το καμπαρέ!».

«Να σου πω ένα παράδειγμα: ή την βγάλεις ημίγυμνη την Άννα Βίσση ή της βάλεις ένα ράσο από εδώ μέχρι εκεί κάτω, δε θα είναι μεγάλη τραγουδίστρια; Θα είναι! Τελεία και παύλα!», συνέχισε ο Γιάννης Πάριος.

Όσο για την κρίση στη νυχτερινή ζωή;
Ο τραγουδιστής τονίζει πως δεν φταίει η κρίση για τα άδεια μαγαζιά, αλλά οι ατάλαντοι τραγουδιστές: «ο κόσμος πάντα τόσο έβγαινε. Έκανε επιλογές. Εμείς γίναμε πολλοί, με την έννοια ότι κάνουμε ένα σουξεδάκι και πηγαίνουμε πρώτα ονόματα στα μαγαζιά».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top