Μάθετε τι θα έλεγαν οι καλλιτέχνες στη Μέρκελ ΑΝ τη συναντούσαν!

Ποιος θα την αποκαλούσε «μωρή μουλαροζαργάνα»;

Εσείς τι θα λέγατε στην Άνγκελα Μέρκελ αν είχατε την ευκαιρία να τη συναντήσετε έστω και μια φορά από κοντά;

Σε αυτό το ερώτημα απάντησαν Έλληνες καλλιτέχνες, με τον καθένα να της τα… «χώνει» με τον τρόπο του, ανάλογα με την προσωπικότητα του.

Διαβάστε τι θα της έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος:

«Οι Έλληνες δεν χαμογελάνε. Η έκφραση “υγιής δημοσιονομικά” είναι ένα είδος καινούργιου οικονομικού ρατσισμού, που θα έχει ανεξέλεγκτες επιπτώσεις. Δεν έχουμε πρόβλημα με τη Γερμανία, ούτε με το γερμανικό λαό».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος:

«Ζητάμε από την καγκελάριο, να συναισθανθεί τις ευθύνες της ως Ευρωπαίας ηγέτιδος και όχι ως παιδονόμου».

Ο Χρήστος Νικολόπουλος:

«Θα της έλεγα ότι δεν σέβεται καθόλου την Ελλάδα και δεν έκανε τις προσπάθειες που έπρεπε να κάνει για να σωθεί μια χώρα με τέτοια Ιστορία, την οποία μάλιστα η Γερμανία, με το άσχημο ιστορικό της Κατοχής, έχει πλήξει τόσο πολύ».

Ο Μανώλης Μητσιάς:

«Θα τη ρωτούσα τι φταίει ο ελληνικός λαός που πεινάει; Ως Ανατολικογερμανίδα που είστε, θα έπρεπε να δείξετε άλλη ευαισθησία και όχι αυτή τη σκληρότητα. Έχετε ξεχάσει προφανώς, πως όταν εσείς ήσασταν πάνω στα δέντρα, στην Αρχαία Ελλάδα, ανέβαιναν τραγωδίες και κωμωδίες που σήμερα παίζονται σε όλο τον κόσμο».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης:

«Μας χρωστάτε μωρή μουλαροζαργάνα, δεν χρωστάμε. Αν δεν ήταν οι Έλληνες, Μερκέλα μου, θα΄σουν καπάκι μπύρας».

Ο Γιάννης Σμαραγδής:

«Η βαρβαρότητα που μας αντιμετωπίζετε, θα στραφεί στους Γερμανούς, γιατί ως αρχαία φυλή, όπως οι Εβραίοι και οι Κινέζοι, γνωρίζουμε και βρίσκουμε τον τρόπο να ορθοποδήσουμε».

Τέ��ος, ο Νότης Σφακιανάκης θα της έλεγε:

«Να μας επιστρέψει ο λαός της όσα μας χρωστά και είναι τόσα πολλά, που θα μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε αυτά που λένε ότι χρωστάμε!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top