Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έμπλεξα με τα ναρκωτικά, αλλά δεν μου έδιναν τίποτα»

Οι γυναίκες, ο γιος του και η νέα του ζωή

Την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Βαλάντης, σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί πολύ.

«Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη μαστούρα είναι να είσαι νηφάλιος. Όταν το βρεις με τα εαυτό σου και ξέρεις τι γίνεται στη ζωή σου δε έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά», είπε.

Όπως εξομολογήθηκε είχε δοκιμάσει κοκαΐνη, αλλά κατάλαβε ότι δεν του πρόσφερε τίποτα.

valantis1.jpg«Δεν ξέρω αν δίνει κάτι στους άλλους. Εμένα δεν μου προσέφερε τίποτα, γι’ αυτό και σταμάτησα να παίρνω. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα», είπε.

Τώρα αυτό που τον απασχολεί είναι η ανατροφή του οχτάχρονου γιου του, την επιμέλεια του οποίου έχει αναλ��βει αποκλειστικά.

«Σήμερα ο γιος μου ζει μαζί μου. Είναι οχτώμισι ετών και έχω ρίξει όλο το βάρος μου σε αυτόν», είπε και συνέχισε:

valantis2.jpg«Νιώθω τύψεις που έλειπα από τη ζωή του και γι’ αυτό τον έχω τώρα συνέχεια μαζί μου. Προσπαθώ να του δώσω όσα πράγματα του έλειψαν όταν ήταν μικρός. Τώρα που χρειάζεται ένα ανδρικό πρότυπο θέλω να είμαι δίπλα του. Μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω με τον γιο μου. Προσπαθώ να τα κάνω όλα καλά. Είμαι μαμά και μπαμπάς μαζί».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και ότι οδεύουν ολοταχώς για το διαζύγιο.

«Είμαστε σε διάσταση με τη σύζυγό μου. Δε χωρίσαμε ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο», είπε, τονίζοντας ότι ο λόγος του διαζυγίου τους ήταν ότι δεν άντεξε τη δέσμευση. Παρ’ όλ’ αυτά με τη σύζυγό του διατηρούν φιλικές σχέσεις.

valantis3.jpg


«Έχουμε φιλικές σχέσεις και είναι το καλύτερο για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά η κόρη μας».

Τέλος ο Βαλάντης ήταν αποκαλυπτικός και για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες, αφού δεν έκρυψε ότι έχει συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top