Ζήλεψε τον James Bond ο David Beckham

Έτοιμος να αγοράσει το αυτοκίνητό του super πράκτορα

Ζήλεψε τον James Bond ο David Beckham

Ο David Beckham είναι μεγάλος συλλέκτης αυτοκινήτων. Στη συλλογή του περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο, όμως λείπει το βασικότερο. Ποιο είναι αυτό; Η Ashton Martin που οδηγούσε ο James Bond στην ταινία «Quantum of Solace».

beckham1.jpg



Πληροφορίες θέλουν τον David να είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσει 162.230 δολάρια για να την αποκτήσει.

beckham2.jpg


«Ο Beckham είναι φανατικός θαυμαστής του James Bond και πάντα ήθελε να αποκτήσει κάτι από τις ταινίες του. Οπότε όταν άκουσε ότι η Ashton Martin του super πράκτορα βγαίνει σε πλειστηριασμό αποφάσισε ότι αυτό το αυτοκίνητο θα γίνει δικό του», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του.

beckham3.jpg


Στη δημοπρασία όμως θα βρει απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο, αφού και ο Christiano Ronaldo έχει βάλει στο μάτι την Ashton Martin του James Bond και είναι αποφασισμένος να δώσει όσο, όσο για να την αποκτήσει.

beckham4.jpg



Το αυτοκίνητο θα βγει σε πλειστηριασμό από τον Οίκο Christies στις 5 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι πολύ πιθανόν η τιμή του να ξεπεράσει τις 162.000 δολάρια.

beckham5.jpg



Τα χρήματα μάλιστα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Bernardo.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top