Νίκος Βέρτης: «Μπορεί η γυναίκα που θα βρω να μην είναι καθόλου όμορφη»

«Είμαι δύσκολος και έχω ερωτευτεί μόνο δυο φορές!»

Τυχερός για τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν χειριστεί τα Μ.Μ.Ε δηλώνει ο Νίκος Βέρτης.

Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε πως όσες φορές έχει ζητήσει να μη βγει στη φόρα κάποια φώτο από κάποια σχέση του, τον έχουν σεβαστεί:

«Κακά τα ψέματα κι εγώ έχω περάσει σχέσεις. Δεν είναι ότι είμαι μόνος μου 10-12 χρόνια που είμαι στη δημοσιότητα… προς θεού! Η στιγμή που θα έχω κάτι που θα θέλω να το ανακοινώσω πραγματικά, δεν θα το κρύψω κι εγώ».

Ξεκαθαρίζει δε, πως «άμα θα είναι δίπλα μου η κοπέλα που θα παντρευτώ, όταν θα είμαι αποφασισμένος ότι θα είναι κάτι σοβαρό, δεν θα το κρύψω. Εγώ θα σας φωνάξω πρώτος, και θα σας πω ορίστε, τώρα έχετε θέμα!»

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως στα ερωτικά του είναι πολύ δύσκολος:

«Επειδή είμαι πολύ δύσκολος, έχω ερωτευτεί μόνο δυο φορές. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει πραγματικά στη χημεία. Μπορεί η γυναίκα που θα βρω να μην είναι καθόλου όμορφη. Μπορεί η πρώτη εντύπωση να είναι η ομορφιά, αλλά από τις προσωπικές μου εμπειρίες, έχει αποδειχτεί ότι ένας άνθρωπος μπορεί να σε γοητεύσει από τον εσωτερικό του κόσμο κι απ΄αυτό που θα σου εκπέμπει».

Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως στο χώρο του τραγουδιού, έχει νιώσει να χάνει τον εαυτό του:

«Έχω νιώσει να χάνω τον εαυτό μου σε αυτό το χώρο. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τον πραγματικό σου εαυτό σε μια σωστή πορεία. Όποιος πει ότι δεν το έχει νιώσει, θα είναι ψεύτης. Το θέμα είναι να μπορέσεις να ταρακουνήσεις τον εαυτό σου και να επιστρέψεις στα παλιά δεδομένα!»

Τέλος, «μαρτύρησε» και ποια είναι η αδυναμία του:

«Είμαι πολύ λαίμαργος άνθρωπος. Τρώω πάρα πολύ. Μπορώ να ξαπλώσω στο έδαφος από το πολύ φαγητό».

Κάντε κλικ και δείτε το video...


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top