Mε την γαλανόλευκη στους Ολυμπιακούς ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα

Μετά το Λονδίνο ακολουθούν οικογενειακές διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Mε την γαλανόλευκη στους Ολυμπιακούς ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα

​Κρατώντας την γαλανόλευκη στο χέρι και με διάθεση να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ παρακολουθούν τους αγώνες όλων των Ελλήνων αθλητών.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, την Άννα Μαρία, τον πρίγκιπα Παύλο και τον βενιαμίν της οικογένειας, πρίγκιπα Φίλιππο.

Απουσιάζει μόνο η Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά. Η εμφάνισή τους στις κερκίδες των γηπέδων στο Λονδίνο έχει να κάνει αποκλειστικά με τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών μας έχοντας ως μοναδικό σκοπό να εμψυχώνουν τους Έλληνες αθλητές.

Ο ενθουσιασμός τους και η αγάπη για τα Ολυμπιακά αθλήματα, που τους μετέδωσε ο Κωνσταντίνος λόγω της ενασχόλησής του με την ιστιοπλοΐα που του είχε χαρίσει και ένα χρυσό μετάλλιο με το σκάφος «Νηρεύς» φάνηκε στις 30 Ιουλίου.

Όταν κατά την Τρίτη ημέρα διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων, το ζευγάρι και ο μικρότερος αδελφός του Νικόλαου, ο Φίλιππος, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς όταν το θηλυκό δίδυμο του Μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, ��έρδισε τις ρωσίδες. Το παρών σε εκείνον τον αγώνα έδωσαν και ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία.

Αφού ολοκληρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο, η οικογένεια θα επισκεφτεί το Πόρτο Χέλι για τις διακοπές της. Και φέτος έχουν ένα λόγο παραπάνω αφού ο Νικόλαος και η Τατιάνα θέλουν να γιορτάσουν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους στις Σπέτσες, όπως έκαναν και πέρυσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top