Ο μύθος της αισθησιακής Kim Basinger συνεχίζεται μέσω της Ireland

Άγνωστη για τους περισσότερους αλλά πανέμορφη και απλή

Ο μύθος της αισθησιακής Kim Basinger συνεχίζεται μέσω της Ireland

​Μπορεί κάποιος να κληρονομήσει πολλά πράγματα από τους γονείς του.

Τον χαρακτήρα, χρήματα, και περιουσίες. Αλλλά στην περίπτωση της Ireland, η φύση επέλεξε να δώσει την ίδια εκπληκτική ομορφιά που είχε και η μητέρα της, Kim Basinger.

Ξανθά βελούδινα μαλλιά, μακριά πόδια, βλέμμα εκτυφλωτικό και έξυπνο. Όλα δείχνουν ότι η 16χρονη κόρη της ηθοποιού έχει πολλές ελπίδες να κατακτήσει τον χώρο του θεάματος.

Η Ireland σπουδάζει και ζει ως μία κανονική έφηβος. Βγαίνει με τον φίλο της, περνάει ώρες μπροστά από τον υπολογιστή, μάλιστα στη σελίδα της στο Twitter που έχει ποστάρει μία φωτογραφία με εκείνη, την μητέρα της και τον πατέρα της Alec Baldwin, μετράει ήδη 11 χιλιάδες φίλους.

Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι παρά το διαζύγιο των γονιών της και τα 7 χρόνια «πολέμου» μεταξύ τους που πέρασαν μέσα στα δικαστήρια για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία της δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την αγάπη της για αυτούς.

Σήμερα η 16χρονη Ireland ζει ανάμεσα στη μητέρα της και τον πατέρα της Baldwin , ο οποίος μετά από χρόνια του αλκοολισμού έχει επιστρέψει καθαρός ,εργάζεται ξανά και είναι παντρεμένος με μία 28-χρονη δασκάλα γιόγκα.

Όταν είναι ελεύθερη από τη μελέτη της παρακολουθεί την δουλειά τους, και κάθε φορά που την βλέπουν οι παραγωγοί του Hollywood, σ��γκινούνται και της λένε ότι από την εποχή των 9 ½ εβδομάδων έχουν να δουν μία τόσο αισθησιακή ξανθιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top