Casper Smart – Jennifer Lopez: νέο «κέρατο» στη showbiz;

Σε «ύποπτα» στέκια έγινε «τσακωτός» ο 25χρονος χορευτής

Μία νέα απιστία «έσκασε» στη showbiz, μετά από εκείνη της Kristen Stewart: σε στούντιο εξωτικού μασάζ ή στέκι gay γνωριμιών έγινε «τσακωτός» ο Casper Smart, κάνοντας τις φήμες για «κέρατο» στη Jennifer Lopez να φουντώσουν!

Ο 25χρονος χορευτής απαθανατίστηκε στην περιοχή «Hell’s Kitchen», σε στούντιο εξωτικού μασάζ. Μάλιστα, το περιοδικό «In Touch Weekly», που δημοσιεύει και φωτογραφίες, φιλοξενεί μαρτυρία μασέρ που είδε τον Casper.

«Είδα τον φίλο της Jennifer. Είναι καλός άνθρωπος. Έχει δυνατούς μυς», λέει η 31χρονη Bibi και συμπλήρωσε ότι ο νεαρός χορευτής βιαζόταν και δεν έμεινε στο στούντιο περισσότερο από 10 λεπτά.

Την παρουσία του Casper στο στούντιο επιβεβαιώνουν κι άλλοι μάρτυρες, ενώ εκπρόσωπος του 25χρονου διέψευσε το δημοσίευμα λέγοντας πως βρέθηκε στην περιοχή για να «χτυπήσει» τις λέξεις «Hard Love» ανάμεσα στα δάχτυλά του.

Ωστόσο, το περιοδικό «Star» δημοσιεύει φωτογραφία του χορευτή – αγαπημένου της JLo από τον περασμένο Μάιο όπου… το εν λόγω τατουάζ υπάρχει ήδη!

Σύμφωνα με το ίδιο έντυπο, ο Casper δεν ήταν στο στούντιο μασάζ, αλλά σε μαγαζί με gay στριπτίζ, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο και, μάλιστα, την ημέρα των γενεθλίων της τρ��γουδίστριας! «Το συγκεκριμένο μέρος είναι γνωστό στέκι gay γνωριμιών», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό, ενώ ένας άλλος λέει: «ναι, τον έχω ξαναδεί. Ήταν ξανά εδώ πριν από τρεις εβδομάδες»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top