Οι stars που έγιναν ζευγάρι πάνω από μια φορά!

Ποιοί έγιναν παρτενέρ ξανά και ξανά;

Eπιμέλεια: Χριστίνα Βεργιώτη

Τους stars που λατρεύουν να συνεργάζονται ξανά και ξανά ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr: πρόκειται για τα ζευγάρια της μεγάλης οθόνης, που άπαξ και συνεργάστηκαν μια φορά, στην επόμενη κινηματογραφική τους δουλειά ήθελαν να το επαναλάβουν με τον/την ίδιο/ίδια παρτενέρ.

Ξεκινάμε με το αξέχαστο κινηματογραφικό δίδυμο Kate Winslet - Leonardo Di Caprio, που τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 1997, μέσα από τον «Τιτανικό», που έκανε πάταγο. Δέκα χρόνια αργότερα, προσπάθησαν να επαναλάβουν την επιτυχημένη τους χημεία, με την ταινία «Revolutionary Road». Αλλά δεν τα κατάφεραν τόσο καλά όπως την πρώτη φορά.

Αχτύπητο κινηματογραφικό δίδυμο και η Kate Hudson με τον Matthew McConaughey. Η πρώτη τους φορά ήτα�� το 2003, στην ταινία «How to lose a guy in 10 days». Τρία χρόνια αργότερα δεν άντεξαν και συνεργάστηκαν ξανά, αυτή τη φορά στην ταινία «Fool’s Gold».

Κινηματογραφικά «αγαπημένοι» και η Drew Barrymore με τον Adam Sandler, που μοιράζονται από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές χημείες. Αξέχαστοι θα μας μείνουν στο «The Wedding Singer» για το οποίο κέρδισαν μέχρι και βραβείο καλύτερου φιλιού στα βραβεία του MTV. Ακολούθησε η ταινία «50 First Dates», για την οποία πήραν το βραβείο της «Καλύτερης Κινηματογραφικής Ομάδας». Τυχαίο;;;

Συνεχίζουμε με Julia Roberts και Richard Gere, που ερωτεύτηκαν δυο φορές στη μεγάλη οθόνη. Την πρώτη, στην ταινία «Pretty Woman» το 1990, και τη δεύτερη, στην ταινία «Runaway Bride» το 1999.

Αχτύπητ�� δίδυμο και αυτό της Christina Rihie με τον Johnny Depp, που συνεργάστηκαν όχι μια και δυο αλλά τρεις φορές. Σημειώστε τις ταινίες: «The Man Who Cried», «Fear and Loathing», και «Sleepy Hollow».

Πολλοί θα θυμάστε μαζί και την Sandra Bullock με τον Keanu Reeves, πρώτα στην ταινία «Speed» το 1994, και 12 χρόνια αργότερα, στην ταινία «The Lake House».

Από τα καλύτερα δίδυμα και αυτό του Brad Pitt με την Kate Blanchett. Οι περισσότεροι τους θυμάστε από την ταινία «The Curious case of Benjamin Button» το 2006. Ωστόσο το 2003 είχαν συνεργαστεί ξανά για πρώτη φορά, στην ταινία «Babel».

Τα λόγια περιττά για την Nicole Kidman και τον Tom Cruise, που συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1990, στην ταινία ��Days of Thunder». Έκτοτε έγιναν και κανονικό ζευγάρι μιας και ερωτεύτηκαν. Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη, τους είδαμε στην αξέχαστη ταινία «Eyes Wide Shut».

Για το τέλος, σας αφήσαμε τον Tom Hunks με την Meg Ryan. Τρεις φορές «τα είπαν» κινηματογραφικά. Την πρώτη, το 1990 στην ταινία «Joe versus the Volcano». Το 1993 τους είδαμε στο «Sleeplesee Seattle», ενώ το 1998, τους θυμόμαστε στην ταινία «You’ve got mail».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top