Α. Παλαιολόγου: «Ο άντρας μου με λέει Ρενάκι από την Βλαχοπούλου»

Αποκαλύπτει: Θα συνεχιστούν του χρόνου οι «Βασιλιάδες»;

Α. Παλαιολόγου: «Ο άντρας μου με λέει Ρενάκι από την Βλαχοπούλου»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τον έγγαμο βίο, τον κουμπάρο της Γιώργο Μαζωνάκη, την τηλεοπτική επιτυχία «Βασιλιάδες» και την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που παντρευτήκαμε. Όταν ζεις και με έναν άνθρωπο πριν δεν αλλάζουν κάτι τα στέφανα. Παντρευτήκαμε τον Οκτώβρη αλλά τον ήξερα πολλά χρόνια! Δεν είχε περάσει η ιδέα του γάμου από το μυαλό μας, γιατί ο καθένας είχε τη δική του ζωή, τη δική του οικογένεια. Τον γάμο τον κάναμε πραγματικά επειδή θέλαμε να κάνουμε γάμο. Είχαμε την χαρά και τον ενθουσιασμό και το κάναμε», υποστηρίζει η ηθοποιός.

Πως την αποκαλεί ο άντρας της; Η ίδ��α ισχυρίζεται πως «ο άντρας μου με λέει ηφαίστειο και Ρενάκι από το Ρένα Βλαχοπούλου. Είμαι λίγο ατσούμπαλη και έχω μια κινητικότητα σαν τη Βλαχοπούλου. Κατ’αρχήν τσακώνομαι μόνη μου».

Πως προέκυψε η πρόταση γάμου; «είχαμε βγει ένα βράδυ με τον Γιώργο Μαζωνάκη και μας είπε πότε θα τον κάνετε αυτό τον γάμο; Και το κλείσαμε εκείνο το βράδυ! Ο Γιώργος με τον άντρα μου ήταν πολλά χρόνια φίλοι. Εγώ τον θεωρώ οικογένεια. Είναι πολύ γλυκός και έντιμος», λέει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός μίλησε και για την πετυχημένη σειρά «Βασιλιάδες», υποστηρίζοντας πως «λέγεται ότι θα συνεχίσουμε κανονικά και του χρόνου».

Όσο για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, υποστηρίζει πως «ο ρόλος της ξιπασμένης στο θέατρο είναι κόντρα ρόλος. Νομίζω ότι ταπεινώνομαι πολύ στο θέατρο. Πιο πολύ δε γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top