Πρόβα νυφικού για τη Βασιλική Τσεκούρα!

Στις 26 Αυγούστου ο γάμος με τον Θοδωρή Παπαλουκά

Πρόβα νυφικού για τη Βασιλική Τσεκούρα!
Στο φουλ είναι οι μηχανές των προετοιμασιών για το γάμο της Βασιλικής Τσεκούρα και το Θοδωρή Παπαλουκά το καλοκαίρι. Η κάμερα του STAR «συνέλαβε» τη γνωστή γυμνάστρια λίγο πριν την πρόβα νυφ��κού έξω από το ατελιέ της Σήλιας κριθαριώτη.

«Όταν έχεις μια σχέση πολύχρονη το λογικό είναι να οδηγηθεί στο γάμο», δήλωσε η γυμνάστρια που είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Βασιλική έβαλε τρίποντο στην καρδιά του διεθνή μπασκετμπολίστα και μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης οι δυο τους είπαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ο αρραβώνας έγινε πριν από λίγους μήνες, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο γάμος δε θα γίνει στις 15 Αυγούστου, αλλά στις 26 στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Το ζευγάρι θέλει το μυστήριο να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο χωρίς μεγάλη προβολή, ενώ η Βασιλική που έχει πλέον μετακομίσει κι αυτή μόνιμα στο Ισραήλ, όπου παίζει μπάσκετ ο Θοδωρής, έχει αναλάβει να οργανώσει το γάμο.

Έτσι θα μείνει για λίγες μέρες στην Αθήνα να κανονίσει κάποια πράγματα, αλλά θα επιστρέψει σύντομα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά το γάμο της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top