Ρία Αντωνίου:«Με έχει χτυπήσει άντρας»

«Οι Ιταλοί είναι μαέστροι στο φλερτ, αλλά οι έλληνες είναι πιο σέξι»

Ρία Αντωνίου:«Με έχει χτυπήσει άντρας»

Η Ρία Αντωνίου που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ιταλικό σόου χορού ��πέστρεψε για λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα; «έφαγα σουβλάκια, πολλά σουβλάκια παρακολουθώντας τηλεόραση.

Ποια είναι τα σχέδια της 23χρονη καλλονής; «Ελπίζω τον Ιούνιο να έχουν ξεκαθαρίσει αυτά που θα κάνω ή δεν θα κάνω στην Ιταλία τη νέα σεζόν κι έτσι να επιστρέψω για καλοκαίρι σύντομα».

Το πιο αστείο στιγμιότυπο που θυμάται είναι «όταν μια φορά είπα στον Ραϊμόντο κι ενώ ήμασταν μπροστά στην επιτροπή «Che mincia dichi», που σημαίνει τι μαλ..είναι αυτές που μας λένε».

Το μοντέλο υποστηρίζει πως «στο φλερτ οι Ιταλοί είναι μαέστροι. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικά γυναίκα. Βέβαια, πιο σέξι είναι οι Έλληνες. Οι Ιταλοί με έχουν στηρίξει πραγματικά πολύ .Στην Ελλάδα με ξέρουν από μικρή με τα καλά και τα κακά μου και έχω πληρώσει κι εξακολουθώ να πληρώνω τα όχι μου και τα λάθη μου». Ενω τονίζει ότι «δε χρειάζεται να βγάλω τα ρούχα μου για να βοηθήσω τη καριέρα μου στην Ιταλία».

Ακρότητες από θαυμαστές δεν έχει δει, ωστόσο υποστηρίζει ότι «εκτός από κάποιους που στήνονταν έξω από το στούντιο και το ξενοδοχείο που έμενα κάθε μέρα για να μου μιλήσουν , ακρότητες δεν έχω δει».

Όσο για το γάμο δηλώνει πως «κάποιες φορές το κάνω εικόνα όπως όλα τα κορίτσια , αλλά μετά συνέρχομαι γρήγορα και το αφήνω για αργότερα». Ενώ, είπε πως «δεν μου έχουν κάνει πρόταση γάμου». Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει ότι «το χειρότερο πράγμα που μου έχει κάνει άντρας πάνω σε σκηνή ζηλοτυπίας ήταν να με χτυπήσει» .

«Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι μες στη ζωή μου», είπε η Ρία.

Όσο για το τραγούδι, «οι άνθρωποι που με επιλέγουν να τραγουδήσω το κάνουν για αυτό που είμαι και όχι για τη «Φαραντούρη» που κρύβω μέσα μου..Τι να κάνω δηλαδή»;

Ακόμα, η Αντωνίου στεναχωρήθηκε για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όταν έδινε μάχη στην Ιταλία και δηλώνει πως «κάποιοι έκαναν λες και ήθελαν να με τιμωρήσουν για κάτι».

Τέλος, στη δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου «πιο συχνά έβλεπα την Αντωνίου γυμνή, παρά τη μητέρα μου» απαντά «αν μένει ακόμα με τη μαμά του ίσως έχει δίκιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top