Η Lindsay Lohan τα ξανάφτιαξε με την πρώην της

Της τσάκωσαν σε τρυφερά τετ-α-τετ!

Η Lindsay Lohan τα ξανάφτιαξε με την πρώην της

Η Lindsay Lohan μας έχει συνηθίσει στις αταξίες. Κι ενώ νομίζαμε πως μπήκε στο σωστό δρόμο θυμήθηκε τις παλιές καλές στιγμές!

Την Τρίτη το βράδυ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το κακό κορίτσι του Hollywood στο cocktail bar της Νέας Υόρκης «Le Baron» με την πρώην αγαπημένη της σύντροφο Samantha Ronson!!

Η αλήθεια είναι πως δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία με τις δυο τους. Αυτόπτης μάρτυρας όμως που απολάμβανε το ποτό του δίπλα στις δύο κυρίε�� είπε πως «η Lindsay και η Sam ψιθύριζαν η μια στο αυτί της άλλης, γελούσαν ασταμάτητα και όταν έφυγαν από το bar κρατιόντουσαν χέρι-χέρι».Ενώ συνέχισε λέγοντας, «προφανώς και δεν τις ενδιέφερε αν θα τους έβλεπε κανείς. Μου φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν. Ήταν σαν τον παλιό καλό καιρό που ερχόντουσαν στο μαγαζί και δεν χορταίνανε η μια την άλλη».

Και μάλλον δεν έμειναν εκεί! Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης,η Lindsay έφυγε από το ξενοδοχείο που μένει στη Νέα Υόρκη μες στα μαύρα! Συγκεκριμένα, φορούσε μαύρα γυαλιά, μαύρη καπαρντίνα, μαύρα καλσόν.Μάλλον έχει μπερδέψει τις εποχές, αφού έβαλε και μαύρες μπότες-αρβύλες…Μήπως έχει χιόνια στη Νέα Υόρκη και δεν το γνωρίζουμε;..

Που πήγαινε η Lindsay μες στα μαύρα; Να συναντήσει τη Samantha;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top