MasterChef: Ο Κουτσόπουλος τα «έχωσε» στους παίκτες - Πώς αντέδρασαν;

Οι αναφορές του σεφ για...Μαγειρικό Στρουθοκαμηλισμό

Και οι ανατροπές στο MasterChef συνεχίζονται! Για πρώτη φορά στη διαδικασία αποχώρησης είναι υποψήφιοι εννέα παίκτες.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Η κουζίνα του MasterChef «μαύρισε» και όπως είναι φυσικό αυτό το γεγονός στεναχώρησε τους τρεις κριτές. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στάθηκαν μπροστά από τους σεφ και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ζήτησε να του πουν τι πιστεύουν ότι έφταιξε και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

MasterChef: «Μας τρόμαξαν οι κριτές. Σατανάδες!» - Ποιος παίκτης το είπε;

Αφού άκουσε ορισμένες απόψεις, στη συνέχεια μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει ο ίδιος τι θεωρεί ότι πήγε στραβά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε μάσησε τα λόγια του: «Όταν δουλεύουμε, μέσα στις κουζίνες υπάρχουν αρκετά άτομα, ανάλογα βέβαια σε ποια κουζίνα βρισκόμαστε. Υπάρχουν παιδιά τα οποία εξελίσσονται μέσα στην ίδια κουζίνα, αλλά υπάρχουν και άλλα που μένουν πάντα σε ένα συγκεκριμένο πόστο κάνοντας τα ίδια πράγματα. Εγώ ξέρετε πώς το ονομάζω αυτό; Μαγειρικό Στρουθοκαμηλισμό! Εγώ ασχολούμαι με παιδιά που μου λένε σεφ θα μας δείξεις αυτό; Σεφ θα μας δείξεις το άλλο; Βρισκόμαστε σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό που όλοι θέλουν να κερδίσουν. Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι ένας. Να μαγειρεύετε καλά Εμείς θέλουμε 19 μαγειρικούς νικητές».

Κάποιοι κατάλαβαν τι ήθελε να πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέγοντας «Μαγειρικός Στρουθοκαμηλισμός» και άλλοι πάλι όχι. Δείτε πώς αντέδρασαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top