Κατερίνα Γερονικολού: Κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της στο Instagram;

«Ξέρω τα ελαττώματά μου», δήλωσε η ηθοποιός

Όσα είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη του

Η Κατερίνα Γερονικολού εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Είναι λάτρης των social media και αρκετές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για τη σχέση της με την κόρη του Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα δημοσιεύει φωτογραφίες της και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν κάνει photoshop. H ίδια απάντησε σε αυτή την ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

«Όχι, δεν κάνω Photoshop, αλλά επιλέγω διάφορα φίλτρα που μπορεί να με κολακεύουν περισσότερο ή να γλυκαίνουν μία φωτογραφία. Επίσης, αν δε μου αρέσει κάτι σε μία εικόνα, μπορεί να το κόψω, να το αφαιρέσω, για να την κάνω πιο ωραία αισθητικά. Από εκεί και πέρα, δεν παραμορφώνομαι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι είμαι κοντούλα, για παράδειγμα, και δεν θα με «φτιάξω», ώστε να δείχνω δίμετρη. Θα είναι αστείο. Ξέρω τα ελαττώματά μου και δε θα τα κρύψω. Αλλά, δε σημαίνει ότι θα τα προβάλω κιόλας! Δε θα με έβλεπες ποτέ σε μία δεξίωση με φλατ παπούτσια. Έχω συμφιλιωθεί με τον εαυτό μου και είμαι καλά. Αν μία φωτογραφία δε μου αρέσει, απλά δεν την ποστάρω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top