Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για τη σχέση της με την κόρη του Τσιμιτσέλη

«Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό»

Για τη σχέση που έχει με την κόρη που έχει αποκτήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη Βάσω Λασκαράκη, Εύα, μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Έρωτας στη ζωή έρωτας και στη μεγάλη οθόνη!

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Στα παρασκήνια της ταινίας που πρωταγωνιστούν

Η ηθοποιός, αρχικά, βρέθηκε σε αμήχανη θέση λέγοντας: «Δε θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δύο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει συναντήσει κάποια δυσκολία σε αυτό το θέμα. «Όταν υπάρχει καλή θέληση κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε ότι της μιλά σε προσωπικό επίπεδο και συγκεκριμένα για το πώς το βιώνει όλο αυτό μιας και είναι ένας νέος ρόλος για εκείνη.

«Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει», δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top