Η Angelina Jolie άλλαξε καριέρα!

Η ηθοποιός θα αρθρογραφεί για κοινωνικά θέματα

H Angelina Jolie είναι γνωστή για τους πολλούς ρόλους που αναλαμβάνει! Και δεν εννοούμε μόνο τους ρόλους της ως ηθοποιός, αλλά και στη ζωή. Εκτός από πολύτεκνη μητέρα, σκηνοθέτρια και φιλάνθρωπος, η πανέμορφη σταρ μπορεί τώρα να προσθέσει και το επάγγελμα της... δημοσιογράφου στο βιογραφικό της!

Τηλεπερσόνα κατηγορεί την Angelina Jolie: «Είναι απαίσιο άτομο!»

Ο αρχισυντάκτης και διευθυντής του περιοδικού «TIME», Edward Felsenthal, ανακοίνωσε την Τετάρτη, ότι η Angelina θα ενταχθεί στην δημοσιογραφική ομάδα και θα γράφει για θέματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι διεθνείς πολιτικές διαμάχες και η ισότητα των δύο φύλων.

Η Angelina Jolie στα σύνορα Βενεζουέλας- Κολομβίας στις αρχές Ιουνίου του 2019/ Φωτογραφία AP

Η διάσημη ηθοποιός σίγουρα γνωρίζει καλά τέτοιου είδους θέματα, καθώς έχει υπάρξει Πρέσβειρα Καλής Θέλησης για την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών για πάνω από 15 χρόνια και έχει ταξιδέψει τουλάχιστον 60 φορές σε αποστολές τέτοιου σκοπού.

Χώρισαν και επίσημα Pitt-Jolie

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ του Hollywood, γράφει για το περιοδικό «TIME». Τον Απρίλιο του 2019, είχε εκδοθεί ένα άρθρο της με θέμα τη δράση των γυναικών για την προώθηση της ειρήνης στο Αφγανιστάν.

H Angelina Jolie σε ομιλία της στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών/ Φωτογραφία AP

Πάντως, τα άρθρα της θα είναι πιο τακτικά από δω και πέρα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραδίδει τουλάχιστον ένα κείμενο τον μήνα στο περιοδικό. Το πρώτο της θέμα ανέβηκε χθες στην ιστοσελίδα του «TIME» με τίτλο: «Angelina Jolie: Τι οφείλουμε στους πρόσφυγες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top