Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μπαμπάς και κόρη -ξανά- μαζί!

Άφαντη η Νατάσα Καλογρίδη

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η σχέση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τον πατέρα της να μην ήταν η καλύτερη, λόγω του δεσμού του με τη Νατάσα Καλογρίδη, ωστόσο δεν μπορούσε να μη τον στηρίξει στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

Στα πρότυπα των νομικών εταιρειών του εξωτερικού, ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Νίκο Γερασίμου και τον Γιάννη Μαρακάκη, ανοίγοντας ένα κοινό γραφείο. Η συνεργασία των τριών δικηγόρων επισφραγίστηκε με ένα κάλεσμα σε γνωστό στέκι του Ψυχικού.

Η Μαρία Ελένη με τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον νέο του συνεργάτη Γιάννη Μαρακάκη /Φωτογραφία Papadakis Press

Το «παρών» έδωσε πλήθος επωνύμων τόσο από την πολιτική και τη δικηγορία, όσο κι από τη σόουμπιζ. 

Ιδιαίτερα χαρούμενη στο πλευρό του μπαμπά της ήταν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που φωτογραφήθηκε μαζί του, αλλά και με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Με τη Νάντια Χαλαμανδάρη /Φωτογραφία Papadakis Press

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η απουσία της Νατάσας Καλογρίδη, πυροδοτώντας ξανά τις φήμες ότι έχει χωρίσει οριστικά με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, παρότι εκεί ήταν κι ο πολύ καλός φίλος του ζευγαριού Νίκος Κοκλώνης.

Σημειωτέων, η κόρη του γνωστού νομικού είχε ψυχρανθεί μαζί του, αφού ήταν αυτός που έκανε το… προξενιό με την Καλογρίδη! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top