Θεριακλής Σερραίος βρήκε τρόπο να γλιτώσει τα πρόστιμα για το κάπνισμα

Η πατέντα των καπνιστών για να αντισταθούν στον αντικαπνιστικό νόμο

ο Σερραίος καπνιστής

Το ελληνικό δαιμόνιο είναι… αστείρευτο και έχει πάντα λύσεις ακόμα και για τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα, για τους καπνιστές, είναι η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τα πρόστιμα που προβλέπονται για τους παραβάτες. Όσο για τη λύση, την έδωσε ένας Σερραίος που φαίνεται ότι δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα. 

Αντικαπνιστικός Νόμος: Τα ευρήματα μετά από ελέγχους σε 8 πόλεις της χώρας

Κι επειδή για τους καπνιστές, τσιγάρο και καφές πάνε πακέτο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, βρήκε τον τρόπο να απολαμβάνει και τα δύο ταυτόχρονα, χωρίς να τον τρώει το αγιάζει. 

Αντικαπνιστικός: Τσουχτερά πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για παραβάτες

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media κι έγινε αμέσως viral, ο θεριακλής Σερραίος φαίνεται να έχει φτιάξει μια παντέντα για να γλιτώσει το πρόστιμο. Σε έναν τοίχο, η εξωτερική πλευρά του οποίου βρίσκεται στον δρόμο, άνοιξε δύο τρύπες. Η μία για το τσιγάρο του, ώστε να καπνίζει, αλλά ο καπνός να είναι έξω από την καφετέρια και η άλλη για ένα καλαμάκι, από το οποίο έβγαζε τον καπνό έξω. 

Αντικαπνιστικός νόμος: Πατέντες ψάχνουν οι επαγγελματίες εστίασης

Και μπορεί ο πρωταγωνιστής του βίντεο με αυτόν τον τρόπο να ήθελε να τρολάρει τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά λες να έδωσε ιδέες και σε άλλους;
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top