Απολογία ψυκτικού: Τι είπε η πελάτισσα που τον έκανε να «θολώσει»

Κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη πελάτισσά του μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το thestival, ο συνήγορος του 31χρονου, Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος, ενώ τόνισε πως η υπόθεση αυτή θα διδάσκεται πλέον στις νομικές σχολές.

Καλαμαριά: Σε κατάσταση-σοκ η μάνα του ψυκτικού – «Δολοφόνος το παιδί μου;»

Καλαμαριά: Ο ψυκτικός σκότωσε την 63χρονη και μετά πήγε σε άλλα ραντεβού

Καλαμαριά: «Την έσπρωξε, τον χτύπησε και τη σκότωσε με το σφυρί»

Η στιγμή που ο 31χρονος ψυκτικός οδηγείται στον ανακριτή. Φωτογραφία: Μωυσιάδης Γιάννης/InTime

Όπως είπε όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής, καθώς ο δράστης δε γνώριζε το θύμα, δεν είχαν διαφορές και κίνητρό του δεν ήταν η ληστεία. Υπήρχε, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στον ανακριτή, ένας διαπληκτισμός που κατέληξε στο στυγερό έγκλημα. 

Ο 31χρονος ψυκτικός, όπως τόνισε ο κ. Διαλυνάς, έκλαψε και ζήτησε συγγνώμη, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε πειράξει κανέναν.

«Είμαι συντετριμμένος, ζητάω συγγνώμη, δεν είχα κανένα κίνητρο. Όταν μου ζήτησε να αλλάξω το σπιράλ του κλιματιστικού της είπα να κλείσει καινούργιο ραντεβού. Προσπάθησα να φύγω, αλλά άρχισε να φωνάζει, με έσπρωξε και με χτύπησε. Όταν όμως προσέβαλε συγγενικό μου πρόσωπο θόλωσα. Τότε πήρα το σφυρί και την χτύπησα», φέρεται να είπε ο 31χρονος στον ανακριτή. 

Όσοι τον γνωρίζουν έκαναν λόγο για έναν έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο, ενώ προσπαθώντας να εξηγήσει πώς μπόρεσε να πάει στα υπόλοιπα ραντεβού του μετά τη δολοφονία της γυναίκας, υποστήριξε ότι ο πελάτης του βρισκόταν σε σοκ. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top