Ζάκυνθος: Στην Εντατική τουρίστας μετά από καβγά - Ήταν στο νησί για γάμο!

Συνελήφθησαν δύο άντρες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός

Ήρθε με την παρέα του για τον γάμο ενός φίλου του στη Ζάκυνθο αλλά τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο ένας τουρίστας από τη Βρετανία, μετά από καβγά που είχε με ομοεθνείς του, αργά χθες το βράδυ στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά. 

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών,  νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Αττικού Νοσοκομείου, ενώ αύριο αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας η σύζυγός του. 

O άτυχος άντρας διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της περιοχής όπου ήταν θαμώνες και οι άλλοι δύο Βρετανοί. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άντρες κινήθηκαν απειλητικά προς το θύμα, άρχισαν να το σπρώχνουν και μετά βγήκαν εκτός μαγαζιού.

Ο ένας εκ των δύο Βρετανών, έδωσε μια γροθιά στο θύμα, το οποίο κατά την πτώση χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στην συνέχεια οι δύο νεαροί έφυγαν από το χώρο αλλά περαστικός είχε καταγράψει με βίντεο το περιστατικό και το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο άτυχος 35χρονος, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και από εκεί με σκάφος της πολεμικής αεροπορίας έχει αεροκομιδή. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top