Πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή για κάθε σύγχρονο ιατρό από τον Χρυσό Οδηγό

Το Doc Assist σκοπεύει να βοηθήσει κάθε ιατρό στις καθημερινές του εργασίες

Χρυσός Οδηγός Doc Assist

Ο Χρυσός Οδηγός, ο συνεργάτης κάθε επαγγελματία, λανσάρει μία πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή, το Doc Assist, η οποία σκοπεύει να βοηθήσει κάθε ιατρό στις καθημερινές του εργασίες! Μέσω του Doc Assist  ο ιατρός μπορεί να οργανώσει ηλεκτρονικά το ιατρείο του και να αυτοματοποιήσει διαδικασίες που θα του εξοικονομήσουν χρόνο!

Με λειτουργίες όπως η φωνητική εντολή, η αποστολή υπενθυμίσεων, η διάδραση με τον εξεταζόμενο και η πρόσβαση στα ηλεκτρονικά αρχεία από παντού οποιαδήποτε στιγμή, το Doc Assist βοηθάει τον ιατρό να προγραμματίσει τα ραντεβού του, να συνταγογραφήσει αλλά και να οργανώσει το ιατρείο του με τον πλέον προηγμένο, ασφαλές και εύκολο τρόπο! 

Η κα Μ. Σπυροπούλου, Head of Digital Services του Χρυσού Οδηγού, δήλωσε για το λανσάρισμα του Doc Assist: “Ο Χρυσός Οδηγός, αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, εισέρχεται στην αγορά του digital health, με τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού προϊόντος που υιοθετεί cutting edge τεχνολογίες. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ιατρούς να εκσυγχρονίσουν την οργάνωση του ιατρείο τους, επωφελούμενοι από τα πλεονεκτήματα των e-health services.”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top