Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της: Την παράτησε για τον Βαγγέλη!

Ο επιχειρηματίας μετακόμισε με τον σύντροφό του στο Λονδίνο

Νεαρή γυναίκα από τη Ρόδο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της, γιατί την απάτησε με τον κολλητό του. Μάλιστα, ο πατέρας των παιδιών της έχει εγκαταλείψει οριστικά την οικογενειακή στέγη και συνεχίζει τη ζωή του μαζί με τον φίλο του στο Λονδίνο. 

Μια ασυνήθιστη υπόθεση, για τα δεδομένα της κλειστής κοινωνίας της Ρόδου, θα απασχολήσει τις δικαστικές αρχές. Η 30χρονη αποκάλυψε ότι ο άντρας της την απατά με τον καλύτερο του φίλο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών της και τη μετοίκησή του. Η ταινία «Brockback Mountain» που ύμνησε τον ομοφυλοφιλικό έρωτα ....μεταφέρθηκε στη ζωή. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο επιχειρηματίας από τη Ρόδο έχει πουλήσει το ποσοστό του στις επιχειρήσεις που διατηρούσε και έφυγε με τον σύντροφο του Βαγγέλη, στο Λονδίνο. Εκεί άνοιξε κατάστημα εστίασης. Άφησε πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, ενώ έχουν ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου και της διατροφής. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Ροδίτισσα στα ασφαλιστικά μέτρα είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον άντρα της, πριν την πρώτη της εγκυμοσύνη, καθώς του είχε πει ότι δεν ήθελε να κάνουν παιδί. 

«Μετά από αυτό το περιστατικό έκλαιγε και μου ζητούσε συγνώμη»

Το 2017, όταν ο 38χρονος γνώρισε τον Κύπριο φωτογράφο, όλα άλλαξαν. Οι δυο τους έκαναν πολύ στενή παρέα, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ...εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτιο, όταν το παντρεμένο ζευγάρι πήγε με τα παιδιά του για διακοπές. 

«Τότε παρουσιάστηκε ξαφνικά και χωρίς να είναι κανονισμένο ο Βαγγέλης, ο οποίος μάλιστα έμεινε μαζί μας στο σπίτι που είχαμε νοικιάσει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top