Κεγκέρογλου: Θα λειτουργώ ως θεσμικός αρχηγός έως τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

«Στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η Πρόεδρος μας»

Βασίλης Κεγκέρογλου

Στο αρχικό χρονοδιάγραμμα, στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου (οι επαναληπτικές, εάν χρειαστεί) θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Αυτό ξεκαθάρισε ο γραμματέας της ΚΟ (Κοινοβουλευτικής Ομάδας) του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος τόνισε πως η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά είναι η ενότητα.

Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της

Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη του εκπροσώπου στη Βουλή, ανακοίνωσε, λέγοντας πως «θα εισηγηθώ θεσμική ηγεσία και νομοθετική ηγεσία μέχρι την εκλογή».

Φώφη Γεννηματά: Το τελευταίο SMS σε στέλεχος του ΚΙΝΑΛ

Όπως τόνισε, ο ίδιος θα προτείνει «στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η Πρόεδρος μας», «τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο Γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης».

«Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των Βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν», αναφέρει ο κ. Κεγκέρογλου.
  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top