Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για «Μήδεια» και εθνική οδό

Με έγγραφο για κλείσιμο της εθνικής το 2019 απάντησε η ΝΔ στην κριτική   

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» πυροδότησαν νέα  πολιτική αντιπαράθεση, με την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάσσουν κατηγορίες για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.     

Τσίπρας:  Η Μενδώνη έφτασε στο στάδιο της αυτογελοιοποίησης

«Και ήρθε τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης. Πώς δεν την είχαμε σκεφτεί όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αυτή τη φοβερή ιδέα; Και την έκλεισε μόνος του. Εξαιρετική ιδέα αυτή. Εξαιρετική σύλληψη» ανέφερε για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στα περιφερειακά ΜΜΕ.

Χρυσοχοΐδης: Θα έκλεινα και πάλι την Αθηνών - Λαμίας για να σώσω ζωές   

Η ΝΔ απάντησε με έγγραφο σύμφωνα με το  οποίο σε ανάλογη κακοκαιρία το 2019,   επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε η εντολή να κλείσει η εθνική οδός. 

 

Το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ για τη διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ   

«Πιθανόν τότε να μην το είχε αντιληφθεί, όπως και πολλά άλλα. Δύο χρόνια μετά προφανώς κάποιος από τους συνεργάτες του θα του το είπε. Αλλά εκείνος επιμένει να το λέει ψευδόμενος διαρκώς και να αυτοεξευτελίζεται» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top