Νέα πρόκληση Ζάεφ: Κερνούσε «μακεδονικό» κρασί στο ΝΑΤΟ

Τα ψέματα για την Ελλάδα και η απρέπεια στον Μητσοτάκη

Αδιόρθωτος, με μια νέα πρόκληση εναντίον της Ελλάδας, εμφανίστηκε στο ΝΑΤΟ ο Ζόραν Ζάεφ. Κέρασε δήθεν «μακεδονικό» κρασί τον Γενικό Γραμματέα της Συμμαχίας  ενώ  σε μια κίνηση απρέπειας έκανε πως δεν έβλεπε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που περνούσε από μπροστά του.

Επιμένουν οι Σκοπιανοί: Διατηρούν το «μακεδονικό» εμπορικό σήμα

Φώναξε δικό του φωτογράφο, κέρασε τον Γιενς Στόλτενμπεργκ ένα μπουκάλι κρασί και προκαλώντας ανοιχτά την Ελλάδα του είπε, όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «στην υγειά σου Γενς, απόλαυσε τη γεύση αυτού του σπουδαίου Μακεδονικού κρασιού»!

Ξέροντας ότι κάνει «φάουλ», το κρασί έγραφε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»  αλλά ο ίδιος το διαφήμισε  σαν «μακεδονικό» κρασί, «μακεντόνσκο βίνο»,  όπως λέγεται  και διαφημίζεται μέχρι και σήμερα στα σλαβικά.

Αδιόρθωτος για άλλη μια φορά προσπάθησε να μπει στο μάτι της Ελλάδας και να κάνει  αντίποινα για το ελληνικο λογότυπο  του μακεδονικού κρασιού. 

«Ανταρτοπόλεμος» από τα Σκόπια στο σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα

ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την ίδια ώρα όμως διαβεβαίωνε ψευδώς ότι δήθεν με την Ελλάδα τα έχει όλα λυμένα. «Είμαστε μια χώρα που δεν έχουμε ανοιχτά  διμερή ζητήματα  με καμία χώρα της γειτονίας μας» δήλωσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top