Η Παπακώστα απαντά στην αγωγή του Λυκουρέζου

«Η αναφορά μου αφορά στο σύνολο και δεν είναι προσωπική»

Δείτε στo video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι έχει συμβεί

Απάντηση στην αγωγή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έδωσε η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία τόνισε ότι η αναφορά της «αφορούσε το σύνολο και δεν ήταν προσωπική».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι συνεχάρη ως όφειλε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία «για την εξαιρετική της δουλειά και στο ζήτημα του κυκλώματος της μαφίας των φυλακών, το οποίο συνδέεται με τέσσερις δολοφονίες, η μία εκ των οποίων αφορούσε στον καλό συνάδελφό μου αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και με πληγώνει».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Θα καταθέσει αγωγή κατά της Παπακώστα

Απολογείται σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Στο πλευρό του η Καλογρίδη

Η υφυπουργός προστασίας του πολίτη δήλως πως «κάθε πολίτης έχει από το Σύνταγμα και τους Νόμους το τεκμήριο αθωότητας έως ότου τελεσιδικήσει υπόθεση που τον αφορά και εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη», προσθέτοντας ότι «δεν αισθάνομαι ευτυχής διότι στην διαδικασία της έρευνας για την εξάρθρωση του κυκλώματος, το οποίο διαβιούσε λάθρα επί χρόνια στις φυλακές, προφυλακίστηκαν, διότι έτσι έκρινε η Δικαιοσύνη, και δικηγόροι».

Είπε ακόμα όλο νόημα πως «επειδή με διακρίνει καλή πίστη, δε θα μπω στον πειρασμό να υποθέσω ότι γίνομαι αποδέκτης από συνηγόρους πολιτών επιθέσεων για δημιουργία εντυπώσεων, επειδή έχω την πολιτική συνευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία του οποίου εργαζόμενη νυχθημερόν εξάρθρωσε αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο κύκλωμα».

Τέλος αναφερόμενη στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία τόνισε πως πρόκειται για μία «έμπειρη υπηρεσία με τεκμηρίωση και μέθοδο, που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην εθνική ασφάλεια της χώρας, στην εσωτερική ασφάλεια, αλλά και εκτός αυτής, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με άλλες ομόλογές της Υπηρεσίες στην Ευρώπη και αλλού».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top