Οι ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ώρες του Eurogroup καρέ-καρέ μέσα από φωτογραφίες - Όταν ο Ντάισελμπλουμ έπιανε το κεφάλι του

Σε εξέλιξη μια ακόμα συνεδρίαση για την αξιολόγηση

Οι ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ώρες του Eurogroup καρέ-καρέ μέσα από φωτογραφίες - Όταν ο Ντάισελμπλουμ έπιανε το κεφάλι του

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία ακόμη κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, στην ατζέντα του οποίου περιλαμβάνεται το «σίριαλ» της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Οι φωτογραφίες πάντως από την έναρξη της συνεδρίασης και η «γλώσσα» του σώματος των συμμετεχόντων, κάθε άλλο  παρά αισιοδοξία αποτυπώνουν για την επίτευξη συμφωνίας, με χαρακτηριστικότερο φωτογραφικό στιγμιότυπο αυτό του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να πιάνει το κεφάλι του και στην κυριολεξία να το κρύβει με τα χέρια του!    

        

Αλλά ούτε και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλγφκανγκ Σόιμπλε δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος (αν και αυτό δεν είναι παράξενο…) στις συνομιλίες του με τον ΥΠΟΙΚ του Βελγίου Γιόχαν Βαν Οβερτβελντ και τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.   

   

Τον τελευταίο «συνέλαβε» ο φωτογραφικός και σε συνομιλία του με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος φαίνεται να έχει «αμυντική στάση»,  στη συνομιλία του με Μοσκοβισί και Ντάισελμπλουμ.

Μένει βέβαια να διαπιστωθεί μετά την ολοκλήρωση των εργασιών  του Eurogroup, αν όντως μια φωτογραφία λέει όσα χίλιες λέξεις ή αν τα φαινόμενα απατούν και θα υπάρξει τελικά κάποια θετική έκπληξη.  

       

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top