ΝΔ για πλειστηριασμούς: Η κυβέρνηση υπόσχεται σήμερα για να το ξεχάσει τη Δευτέρα

Θα δώσει στη δημοσιότητα τη δική της πρόταση για το ιδιωτικό χρέος την επόμενη εβδομάδα

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τους πλειστηριασμούς, αλλά και για τις υποσχέσεις της, εξαπολύει η ΝΔ με ανακοίνωσή της.
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπη με το αδιέξοδο των πλειστηριασμών που η ίδια δημιούργησε.

Για οφειλές ακόμη και για 500 ευρώ προς το Δημόσιο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις απειλούνται, πρώτη φορά, να χάσουν τα ακίνητά τους!
Και η Κυβέρνηση τι κάνει;
Μια ημέρα πριν το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – προφανώς για να περιορίσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις - υπόσχεται ότι "θα" φέρει νομοθετική ρύθμιση για να προστατέψει την πρώτη κατοικία από οφειλές προς το Δημόσιο...
Το "υπόσχεται" σήμερα για να το ξεχάσει τη Δευτέρα...».

Η ΝΔ προαναγγέλει επίσης, απαντώντας ουσιαστικά στη σημερινή ανακοίνωση του ΚΥΣΟΙΠ για εξωδικαστική ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών, ότι θα ανακοινώσει την δική της πρόταση για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους τις επόμενες εβδομάδες, υπενθυμίζοντας και την παρουσίαση στη Δ.Ε.Θ. της Συμφωνίας Αλήθειας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη:
«Στο πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνεται και η πρόταση μας για "πάγωμα" των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2017.

Η Νέα Δημοκρατία θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του προγράμματός της για τη μείωση του ιδιωτικού χρέους τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως άλλωστε κάναμε για την Παιδεία και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Υπεύθυνα και αξιόπιστα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top