Έχει γενέθλια ο Πάνος Καμμένος και το γιορτάζει – Όλες οι λεπτομέρειες στο star.gr

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον... "Ταύρο" υπουργό;

Έχει γενέθλια ο Πάνος Καμμένος και το γιορτάζει – Όλες οι λεπτομέρειες στο star.gr

Τριπλή χαρά έχει ο Πάνος Καμμένος! Εκτός από την συμφωνία του Eurogroup για τον «κόφτη» και το χρέος, αλλά και την δίαιτα που αποδίδει, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει και γενέθλια σε λίγες ώρες, γι’ αυτό και θα το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του στην Βουλά!

kammenos-syzygos.jpgbirthday-party-images-2.jpg

Ο κύριος Καμμένος, ο οποίος γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1965, θα σβήσει 50 κεράκια και το «happy birthday» θα του τραγουδήσουν πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης.

4121-744x455.jpgbirthday-cake-popcorn.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι Ταύρος στο ζώδιο, δεδομένου ότι κλείνει μισό αιώνα ζωής, θέλει να κάνει ένα πάρτι που θα το θυμάται για χρόνια! Ο υπουργός, θα ανοίξει το σπιτικό του σε αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους και θα κεράσει σε όλους φαγητά, γλυκά, ποτά και αναψυκτικά!

Τι και αν είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο του, οι αστρολόγοι λένε πως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ανεβάζει την ψυχολογία του κυρίου Καμμένου και τον κάνει να νιώθει πλήρης (λογικό μετά τη συμφωνία με τους κόφτες!) Παράλληλα, η σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις του.

Επίσης, βάσει των άστρων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα έχει περάσει τέλεια στο πάρτι γενεθλίων του, αφού έχει το σύμπαν με το μέρος του! Από την γιορτή δεν θα λείπει όμως και η μουσική, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται οι υπουργοί να το ρίξουν στο χορό, αφού οι αγορές δεν "ακούνε" ακόμη στα νταούλια και τους ζουρνάδες του Τσίπρα!

Δείτε επίσης:

Σα να αποχαιρετούσε τον μακαρίτη έμοιαζε ο Τσίπρας στο υπουργικό-Τι έδειξε η γλώσσα του σώματος

Κομματάκια «κόβει» την κυβέρνηση για τον «κόφτη» η αντιπολίτευση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top