Α. Μητρόπουλος: «Θα υπάρξουν σφοδρότατες αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία»

«Απαράδεκτο αν ο Βαρουφάκης κατέγραψε τις συνομιλίες στο Eurogroup»

Α. Μητρόπουλος: «Θα υπάρξουν σφοδρότατες αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία»

​Ευθεία προειδοποίηση προς την κυβέρνηση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για την επικείμενη συμφωνία που ετοιμάζεται με τους δανειστές.

«Αυτό που συζητείται ως συμφωνία με τους εταίρους δεν μπορεί να το δεχτεί εύκολα η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η εντύπωση που έχω είναι ότι θα υπάρξουν σφοδρότατες αντιδράσεις από την πλειοψηφία των βουλευτών μας», είπε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξουν ιδεολογικές και πολιτικές αναταράξεις στον κομματικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Μητρόπουλος σχολίασε καιτις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ότι μαγνητοφώνησε την επεισοδιακή συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας.

«Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο. Δεν διανοούμαι ότι στέλεχος μιας διάσκεψης, όποιας και όπως κι αν έγινε, με όποιο ύφος, μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο», είπε, τονίζοντας ότι αν επιβεβαιωθεί το γεγονός, στο επόμενο Eurogroup θα υπάρχει πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top