Τα «άκουσε» αλλά με.. καθυστέρηση και ο Αντώνης Σαμαράς

Τι ξαφνικό προέκυψε στον πρωθυπουργό;

Τα «άκουσε» αλλά με.. καθυστέρηση και ο Αντώνης Σαμαράς

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα αλλά… με καθυστέρηση άκουσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι πρώτοι που τα «έψαλαν» στον πρωθυπουργό ήταν τα μέλη του συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» του δήμου Ευρώτα Λακωνίας, τα οποία έδωσαν στον πρωθυπουργό το βραβείο Λιόπετρα (ένα κλαδί ελιάς σε πέτρα) που είναι χαρακτηριστικό της Μάνης.

2213766.jpg

Στη συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αλλά και το προσκοπικό Σώμα Ελλήνων Οδηγών.

Ο πρωθυπουργός έδωσε στα μέλη των χορωδιών από μια ιδιόχειρη κάρτα με την υπογραφή του, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους Έλληνες.

2213810.jpg

Μιλώντας στη συνέχεια στους δημοσιογράφους, εξήγησε ότι άκουσε τα κάλαντα με καθυστέρηση λόγω του… Κινέζου πρωθυπουργού, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Μου είπε να μεταφέρω στον ελληνικό λαό τις ευχές του» είπε ο πρωθυπουργός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για την επένδυση της Cosco και το ενδιαφέρον των Κινέζων για την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.

Πάντως, ο κ. Σαμαράς δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την τρίτη ψηφοφορία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top