Νέα στοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη στο λάπτοπ του Γ. Διώτη

Ποια στικάκια λείπουν και πότε αποσυνδέθηκαν από το κομπιούτερ

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την πραγματογνωμοσύνη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, την οποία παρήγγειλαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς και στάλθηκε χθες το βράδυ​ στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη πραγματογνωμοσύνη που έγινε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή προκύπτει ότι υπάρχουν 23 usb και τα τρία είναι από τη Λϊστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την πραγματογνωμοσύνη προκύπτει η ύπαρξη και τρίτου usb το οποίο «μπαίνει» για πρώτη φορά στον υπολογιστή του κ. Διώτη στις 15/7/2011 ενώ η τελευταία σύνδεση του γίνεται στις 16/1/2012.

Επίσης στην αναζήτηση που έγινε στο σκληρό δίσκο υπάρχουν συνολικά 2059 αρχεία αλλά δεν υπάρχουν τα τρία αρχεία των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με μέλη της Προανακριτικής στην ίδια πραγματογνωμοσύνη, αναφέρεται ότι το «στικάκι» που έδωσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ στον Ευάγγελο Βενιζέλο «μπήκε» στον υπολογιστή του κ Διώτη στις 8/7/2011 στις 14:01:41 μμ και αποσυνδέθηκε από τον υπολογιστή του το ίδιο βράδι στις 11:01:44.

​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top