Στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία του Αγίου Όρους

Τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση στην Ελλάδα και η φορολόγηση στο τραπέζι

Με την ιερά εξαρχεία του Αγίου όρους συναντήθηκε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Τσιάρα κυρίαρχο θέμα της συνάντησης ήταν ο εορτασμός των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του Αγίου Όρους στην Ελλάδα: «Υπήρξε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση του Πρωθυπουργού με την αντιπροσωπεία των Αγιορειτών πατέρων. Το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν ο εορτασμός των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του Αγίου Όρους στην Ελληνική Πολιτεία. Βεβαίως, συζητηθήκαν κι άλλα ζητήματα τα οποία απασχολούν την Ιερά κοινότητα και της Μονές του Αγίου Όρους. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία η Κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να αντιμετωπίσει ζητήματα και να δώσει τη δυνατότητα των απαντήσεων σε προβλήματα που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ταλαιπωρούν και το Άγιο Όρος αλλά γενικότερα και την Ελληνική κοινωνία».

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο γ.γ. της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τέθηκε και το ζήτημα της φορολόγησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top