Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν 15χρονο θύμα απαγωγής

Την πέρασαν για τον απαγωγέα της

Αστυνομικοί Σκότωσαν 15χρονη Που Έπεσε Θύμα Απαγωγής

Νεκρή από τα πυρά αστυνομικών έπεσε μια 15χρονη που είχε απαχθεί. Οι αστυνομικοί την πέρασαν για τον απαγωγέα της και τη σκότωσαν.

Σε ανατριχιαστικό βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί τραυματίζουν θανάσιμα το 15χρονο θύμα απαγωγής.

Το ανατριχιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα δείχνει τη 15χρονη Σαβάνα Γκρατσιάνο να πλησιάζει αργά τους αστυνομικούς κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 15 στην Εσπέρια της Καλιφόρνια στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, μία ημέρα αφότου είδε τον πατέρα της, Άντονι Τζον Γκρατσιάνο να δολοφονεί τη μητέρα της, Τρέισι Μαρτίνεζ.

Δευτερόλεπτα αργότερα το τοπίο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τις ριπές να πέφτουν «βροχή» και τη 15χρονη να πέφτει νεκρή από τα πυρά.

;

Το βίντεο γνωστοποιήθηκε μετά από απαίτηση των δημοσιογράφων, βάσει του νόμου περί δημοσίων αρχείων της Καλιφόρνια.

Αξιωματικοί από την κομητεία San Bernadino καταγράφηκαν να τραβούν το φορτηγό του Γκρατσιάνο λίγο πριν πυροβολήσει εναντίον τους, χρησιμοποιώντας ένα ημιαυτόματο όπλο.

Η έφηβη βγήκε από το όχημα, όπως ακούστηκε να λέει και ένας αξιωματικός μέσω του ασυρμάτου: «Το κορίτσι είναι έξω. Είναι έξω από την πλευρά του συνοδηγού».

Οι αστυνομικοί δε είχαν πάνω τους κάμερες τη στιγμή του συμβάντος, αλλά κυκλοφόρησε ηχητικό υλικό από έναν αξιωματικό κοντά που βρισκόταν κοντά στη Σαβάνα, τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητο.

Καλιφόρνια: H στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν 15χρονη - Την μπέρδεψαν με τον απαγωγέα

«Επιβάτη, φύγε! Έλα εδώ! Έλα σε μένα! Έλα, έλα, έλα… περπάτησε, περπάτησε, περπάτησε», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός και δευτερόλεπτα αργότερα, το παιδί έπεσε νεκρό.

Οι ερευνητές θεωρούσαν ότι η έφηβη βρισκόταν κάπου αλλού τη στιγμή της δολοφονίας της μητέρας της και ότι αργότερα απήχθη από τον πατέρα της.

Ο Γκρατσιάνο πυροβόλησε πολλές φορές τη μητέρα της 15χρονης, σκοτώνοντάς την. Πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, η Μαρτίνεζ κατάφερε να τον αναγνωρίσει ως τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top