Ρώμη: Έγκυος η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή σε καρότσι; Συνελήφθη ο φίλος της

«Μετέφερε το πτώμα μέσα σε καρότσι λαϊκής μέχρι τα σκουπίδια»

Ρώμη: Η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή ίσως ήταν έγκυος - Συνελήφθη ο φίλος της

Οι αρχές στην Ιταλία αποφάσισαν να θέσουν υπό προσωρινή κράτηση τον φίλο της δεκαεπτάχρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε νεκρή, χθες, Τετάρτη, το απόγευμα, μέσα σε καρότσι λαϊκής αγοράς στη συνοικία Πριαμβάλε της Ρώμης.

Φρίκη στη Ρώμη: Πτώμα ανήλικης βρέθηκε μέσα σε καρότσι λαϊκής

Πρόκειται για έναν επίσης ανήλικο νέο, ο οποίος ανακρίθηκε από τις ιταλικές αρχές.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αυτόπτης μάρτυρας τον είδε να βγαίνει από την πολυκατοικία στην οποία ζει και να μεταφέρει το πτώμα μέσα στο καρότσι μέχρι τους κάδους των απορριμμάτων, για απόσταση δηλαδή, περίπου 350 μέτρων. 

Επιπλέον, στον κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού, όπου ο νέος ζει με την μητέρα του, υπάρχουν ίχνη αίματος. 

Ιταλία: Οργή με τουρίστα που χάραξε το όνομά του στο Κολοσσαίο

Τη σορό ανακάλυψε χθες το απόγευμα ένας περαστικός, που είδε το ματωμένο σώμα, καλυμμένο με κουρέλια, μέσα σε ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ, λίγα μέτρα από τους κάδους σκουπιδιών. Η άτυχη 17χρονη φέρεται να είχε δολοφονηθεί με μαχαιριές στο στήθος.

Ρώμη: Μαρτυρία σοκ- «Έτρεχε αίμα από το καρότσι»

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη, είναι ένας 17χρονος Βορειοαφρικανός, πολιτογραφημένος στην Ιταλία.

Η μακάβρια σκηνή άφησε την περιοχή Primavalle σοκαρισμένη. «Είδα ότι έτρεχε αίμα από το καρότσι για ψώνια» είπε ένας από τους περαστικούς που παρατήρησε το περίεργο «δέμα» που ήταν κρυμμένο κάτω από κουρέλια και ένα μαύρο σάκο. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα άρρωστο ζώο, μετά είδα το χέρι να κρέμεται και κάλεσα την Αστυνομία».

«Ήταν στην τάξη μαζί μου, ήταν ένα ήσυχο κορίτσι» δήλωσε σοκαρισμένη μια φίλη του θύματος από το σχολείο.

Ρώμη: H 17χρονη ίσως ήταν έγκυος

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μπορεί να υπήρξε διαπληκτισμός με τραγική κατάληξη ακόμη μια γυναικοκτονία. Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι η κοπέλα ενδέχεται να είχε μείνει έγκυος. 

Περαιτέρω στοιχεία θα μπορούσαν να προκύψουν από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τις εικόνες των οποίων οι ανακριτές εξετάζουν τις ώρες αυτές με μεγάλη προσοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top