ΗΠΑ: Δολοφόνος χτύπησε με αγκωνιά τον δικηγόρο του

Σκότωσε παιδί και baby sitter

ΗΠΑ: Δολοφόνος Χτύπησε Τον Δικηγόρος Του

Στον δικηγόρο του επιτέθηκε μέσα στο δικαστήριο ένας δολοφόνος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού και της baby sitter του στη Φλόριντα των ΗΠΑ. 

Ο 61χρονος, Τζόζεφ Ζίλερ εμφανίστηκε στο δικαστήριο με τη λέξη «δολοφόνος» στα δόντια του και μπαίνοντας στην αίθουσα ζήτησε να πει κάτι στον δικηγόρο του. Όταν εκείνος έσκυψε για να τον ακούσει, ο Ζίλερ τον χτύπησε στο πρόσωπο με τον αγκώνα του. 

Οχάιο: «Βοήθεια, τα μωρά μου έχουν πυροβοληθεί»- Η σύλληψη του παιδοκτόνου

Τρεις δικαστικοί επιμελητές τον ακινητοποίησαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και στη συνέχεια τον έβγαλαν από την αίθουσα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Fort Myers News Press ο δικηγόρος διατήρησε την ψυχραιμία του και διαβεβαίωσε τον δικαστή ότι ήταν καλά και ότι ως πρώην πυγμάχος είχε δεχθεί πιο δυνατά χτυπήματα. 

Ο Ζίλερ το 1990 μπήκε κρυφά σε μια πολυκατοικία, όπου βρισκόταν το 11χρονο κορίτσι και η νταντά του. Η μητέρα της είχε πάει στο σπίτι του φίλου της για μια νύχτα και όταν επέστρεψε την επόμενη μέρα βρήκε την κόρη της και την baby sitter νεκρές. 

Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της και μαχαίρωσε τον σύζυγό της

Τα θύματα είχαν και τα δύο υποστεί σεξουαλική επίθεση και είχαν ξυλοκοπηθεί πριν ο δράστης τα πνίξει, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

 

 

Η υπόθεση έμεινε ανεξιχνίαστη για περισσότερες από δύο δεκαετίες, προτού νέα στοιχεία DNA συνδέσουν τον Zieler με το έγκλημα το 2016. Τότε ήταν ήδη προφυλακισμένος για επίθεση στον θετό του γιο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για τη διπλή δολοφονία.

Νότιγχαμ: Θρήνος για τους δύο 19χρονους φοιτητές που έπεσαν νεκροί

H 11χρονη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε ο Ζίλερ

H 11χρονη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε ο Ζίλερ

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις δολοφονίες τον περασμένο Μάιο και χθες Δευτέρα έγινε η ακρόαση για το αν θα το επιβληθεί η θανατική ποινή. 

H νταντά της 11χρονης που δολοφονήθηκε στη Φλόριντα

H νταντά της 11χρονης που δολοφονήθηκε στη Φλόριντα

Ο Ζίλερ αρνείται κάθε σχέση με το έγκλημα και στην αρχική δίκη εκπροσώπησε ο ίδιος τον εαυτό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top