Φρίκη στη Γαλλία: Χάραξαν ομοφοβικά μηνύματα πάνω σε δελφίνια!

Τι καταγγέλλει ΜΚΟ για το περιστατικό και τις σκληρές φωτογραφίες

Φρίκη έχουν προκαλέσει στη Γαλλία οι φωτογραφίες δελφινιών, πάνω στα οποία έχουν χαραχθεί ομοφοβικά συνθήματα. «Δεκάδες δελφίνια αιχμαλωτίστηκαν, ακρωτηριάστηκαν, φαγώθηκαν και τρομοκρατήθηκαν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη θάλασσα», καταγγέλλει ΜΚΟ.

Ακτιβιστές του παραρτήματος MKO Sea Shepherd κατηγορούν Γάλλους ψαράδες ότι χάραξαν ομοφοβικά μηνύματα σε δελφίνια. 

Στις φωτογραφίες που ανήρτησαν στο Twitter, υποστηρίζουν ότι οι ψαράδες χάραξαν τα γράμματα «PD» στα νεκρά δελφίνια, τη συντομογραφία δηλαδή της λέξης «pede» που σημαίνει ομοφυλόφιλος στα γαλλικά.

 

 

Όπως υποστηρίζουν οι ακτιβιστές, οι Γάλλοι ψαράδες επέλεξαν αυτόν τον βάρβαρο τρόπο για να τους προσβάλουν, επειδή απαιτούν αυστηρότερους κανόνες για την αλιεία. Οι ακτιβιστές παρουσίασαν τα νεκρά δελφίνια για μερικές ώρες στο παλιό λιμάνι της πόλης Λα Ροσέλ.  

«Κανένα από τα δεκάδες παράπονά μας για τα δελφίνια που αιχμαλωτίστηκαν και δεν δηλώθηκαν, που ακρωτηριάστηκαν, φαγώθηκαν ή τρομοκρατήθηκαν δεν είχε ποτέ καταλήξει στην παραμικρή καταδίκη. Η ατιμωρησία που βασιλεύει στη θάλασσα οδηγεί σε κάθε είδους καταχρήσεις και υπερβολές. Ο ωκεανός χρειάζεται Δικαιοσύνη», αναφέρει στο Twitter η ΜΚΟ. Η ανάρτηση συνοδεύεται από τη σκληρή φωτογραφία δελφινιών, πάνω στα οποία έχουν χαραχθεί τα ομοφοβικά συνθήματα.

Της Μαρίας Δεναξά

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top