Σε αμόκ η γυναίκα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του

Η 25χρονη επιτέθηκε στον δικηγόρο της μέσα στο δικαστήριο

Ανατριχίλα είχε προκαλέσει πρόσφατα ακόμη μία άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ - Στη Μασαχουσέτη ένας 47χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε και διαμέλισε τη σύζυγό του / Βίντεο Star

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η υπόθεση μια γυναίκας που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον εραστή της κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και στη συνέχεια ασέλγησε στο σώμα του και τον αποκεφάλισε. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η γυναίκα επιτέθηκε στον δικηγόρο της.

ΗΠΑ: Φρίκη για τη δολοφονία του 6χρονου Έλι - Τον σκότωσε η μητέρα του

Η 25χρονη Taylor Schabusiness, κάθεται στο εδώλιο του δικαστηρίου για μια αποτρόπαια δολοφονία. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού.

Η μητέρα του θύματος ήταν αυτή που ανακάλυψε το κομμένο κεφάλι του γιου της μέσα σε έναν κουβά, καλυμμένο με πετσέτα, στο σπίτι της, εκεί όπου είχε τελεστεί η ερωτική πράξη και στη συνέχεια η φρικιαστική δολοφονία. 

Η Schabusiness δήλωσε αθώα λόγω ψυχικής ασθένειας ή αδυναμίας καταλογισμού, ενώ στην αίθουσα του δικαστηρίου κάμερες την κατέγραψαν να πετάγεται ξαφνικά από τη θέση της προσπαθώντας να επιτεθεί στον δικηγόρο της.

Ένας αστυνομικός έσπευσε να ακινητοποιήσει την εκτός ελέγχου γυναίκα.

 

εγκλημα ΗΠΑ

Η 25χρονη Taylor Schabusiness / Facebook

Μετά από αυτήν την επιθεση, ο δικηγόρος της 25χρονης ενημέρωσε τον δικαστή για την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. 

Το ζήτημα της καταλληλότητας της για να δικαστεί αποτελεί κεντρικό θέμα της δικαστικής διαδικασίας από τη σύλληψή της πέρυσι.

Εάν κριθεί ικανή, η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά. Αν όμως κριθεί ότι δεν είναι ικανή να δικαστεί, η υπόθεση θα ανασταλεί καθώς θα λάβει πρόσθετη ψυχιατρική θεραπεία.

Άγρια δολοφονία influencer με 11 μαχαιριές μέσα στο τζιπ της
 

ΗΠΑ: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα - Τον στραγγάλισε με μεταλλική αλυσίδα

Η Schabusiness ήταν παντρεμένη και μάλιστα πρόσφατα έγινε μητέρα. Παραδέχτηκε ότι με τον Shad Rock Thyrion διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, είχαν σκοπό να χρησιμοποιούσαν σαν ερωτικό παιχνίδι δύο μεταλλικές αλυσίδες, μία για εκείνον και μία για εκείνη. Η 25χρονη είπε ότι έβαλε την αλυσίδα γύρω από τον λαιμό του, καθώς ο «στραγγαλισμός» ήταν κάτι που είχαν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και άλλες φορές.

Η 25χρονη Taylor Schabusiness - εγκλημα στις ΗΠΑ

Η Schabusiness κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον εραστή της κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και στη συνέχεια ασέλγησε στο σώμα του και τον αποκεφάλισε / Facebook

Η ίδια παραδέχτηκε ότι κατά τη συνεύρεση «τρελάθηκε» πνίγοντάς τον, οπότε συνέχισε να τον τραβάει και να τον πνίγει πιο δυνατά. Κάποια στιγμή, κατάλαβε ότι ήταν νεκρός καθώς το πρόσωπό του ήταν μωβ και αίμα έβγαινε από το στόμα του. 

Στην ερώτηση τι έκανε μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός, η Schabusiness δήλωσε ότι «έπαιξε» με το σώμα του Thyrion.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο μακάβρια, αφού η 25χρονη δολοφόνος τον αποκεφάλισε και τον διαμέλισε με μαχαίρια που πήρε από την κουζίνα της μητέρας του εραστή της. Τμήματα του άψυχου κορμιού του άνδρα βρέθηκαν σε διάφορες σακούλες και έναν αποθηκευτικό κάδο, ενώ το κεφάλι βρέθηκε από τη μητέρα του θύματος μέσα σε έναν κουβά.

Η Schabusiness παραμένει υπό κράτηση καθώς συνεχίζονται οι ακροάσεις για την ικανότητά της να δικαστεί. Αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top