ΗΠΑ: Φρίκη για τη δολοφονία του 6χρονου Έλι - Τον σκότωσε η μητέρα του

Τον «γάζωσε» λίγο αφού έμαθε ότι ο πατέρας του ήθελε την επιμέλεια

ΗΠΑ: Σκότωσε Τον 6χρονο Γιο Της Με Εννέα Σφαίρες

Ένοχη κρίθηκε μια μητέρα από τη Μινεσότα που πυροβόλησε εννιά φορές και σκότωσε τον 6χρονο γιο της, που καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής παιδοκτονίας που αποκαλύφθηκαν στη δίκη προκαλούν αποτροπιασμό.

Η 28χρονη Julissa Thaler ανέκφραστη άκουσε την ετυμηγορία για τη δολοφονία του παιδιού της. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς αναστολή.

Ο 6χρονος Έλι Χαρτ δε στάθηκε καθόλου τυχερός. Αν και είχε δοθεί για αναδοχή, επέστρεψε στη μητέρα του δύο εβδομάδες προτού τον δολοφονήσει.

Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της, πυροβολώντας τον εννιά φορές

Η 28χρονη Julissa Thaler ανέκφραστη άκουσε την ετυμηγορία για τη δολοφονία του παιδιού της

Η 28χρονη είχε χάσει την επιμέλειά του τον Ιανουάριο του 2021, όταν το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών της Κομητείας Ντακότα έμαθε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. «Παρουσιαζόταν με ψύχωση και άκουγε φωνές που της έλεγαν να αυτοκτονήσει», αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα.

Η υπόθεση χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πιο φρικιαστικές που έχουν βγει στο «φως».

Νεκρός 6χρονος που τον πυροβόλησε η μάνα του

Ο Έλι με τον βιολογικό πατέρα του, ο οποίος είχε κινηθεί νομικά για να αναλάβει εξ΄ολοκλήρου την κηδεμονία του / Φωτογραφία Facebook

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της παιδοκτονίας - Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η Thaler είχε αγοράσει ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο έμαθε πώς να χρησιμοποιεί, λίγο αφότου έμαθε πως ο σύζυγός της κατέθεσε αίτηση για να αναλάβει την πλήρη κηδεμονία του Έλι.

Εξίσου σημαντικά ήταν και τα ευρήματα που προέκυψαν από το ιστορικό αναζητήσεων στον υπολογιστή της μητέρας. Ανάμεσα σε αυτές ήταν οι αναζητήσεις:  «πώς να γεμίσεις ένα κυνηγετικό όπλο», «το πιο ισχυρό φάρμακο», «πληρωμή από την ασφάλεια ζωής εάν πεθάνει ένα παιδί» και «πόσο αίμα μπορεί να χάσει ένα εξάχρονο παιδί».

Το μοιραίο βράδυ της παιδοκτονίας, η 28χρονη και ο γιος της βρίσκονταν στο σπίτι του τότε συντρόφου της. Αφού γύρισαν από βόλτα για ψώνια, έπαιξαν με τα γατιά και έφαγαν πίτσα, ήρθε η ώρα το παιδί να πάει για ύπνο. Ο μικρός αντέδρασε και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ μητέρας και παιδιού, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο τότε φίλος της 28χρονης.

«Έφυγε από το διαμέρισμα μαζί με το παιδί, παίρνοντας μαζί της το κυνηγετικό όπλο», υποστήριξε.

Σκότωσε με 9 σφαίρες τον 6χρονο γιο της

Ο 6χρονος Έλι δολοφονήθηκε με εννιά σφαίρες από την ίδια του τη μητέρα / Φωτογραφία Facebook

Η 28χρονη εντοπίστηκε πέντε μίλια μακριά από το σπίτι, όταν κάποιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι το αμάξι που οδηγούσε είχε σπασμένο το πίσω τζάμι και σκασμένο λάστιχο.

Η αστυνομία που ερεύνησε το περιστατικό είδε αίμα στο χέρι της Thaler. Μετά από έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο, εντόπισαν το σώμα του μικρού αγοριού στο, έχοντας πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε ότι πυροβόλησε τον γιο της σε ένα απομονωμένο πάρκινγκ στο Lake Minnetonka Regional Park. Στη συνέχεια οδήγησε στην περιοχή, εγκαταλείποντας τα υπάρχοντά του. Οι αστυνομικοί βρήκαν  στους κάδους σκουπιδιών κατά μήκος της διαδρομής το σακίδιο του γιου της που περιείχε τις εργασίες του από το  νηπιαγωγείο με το «'Έλι» γραμμένο στην επάνω δεξιά γωνία.

6χρονος Έλι - Μινεσότα

«Όνειρο του Έλι ήταν να γίνει πυροσβέστης», δήλωσε στο δικαστήριο ο πατέρας του / Φωτογραφία Facebook

Εντόπισαν ακόμα ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου γεμάτο αίματα με μια μεγάλη τρύπα από σφαίρα, τα ρούχα του αλλά και ανθρώπινα απομεινάρια.

Η εξέταση DNA έδειξε ότι το αίμα του ήταν στα ρούχα και το δέρμα της.

Ο πατέρας του Έλι δήλωσε συντετριμμένος ότι το αγοράκι του ήταν πολύ αγαπητό στο σχολείο του και όνειρό του ήταν να γίνει πυροσβέστης και μήνυσε τις αρχές που επέστρεψαν το παιδί του στη μητέρα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top