Σεισμός: Viral η 7χρονη που προστατεύει τον αδελφό της στα συντρίμμια

Τα δύο αδέλφια από τη Συρία έμειναν εγκλωβισμένα για ώρες στα χαλάσματα

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα παιδιών και μωρών που βγήκαν ζωντανά μετά από ώρες εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρίμμια- κεντρικό δελτίο Star

Συγκλονίζει το βίντεο με δύο μικρά αδέλφια μέσα από τα χαλάσματα στη Συρία, μετά τον φονικό σεισμό.

Σεισμός Τουρκία: Πατέρας κρατά το χέρι της νεκρής κόρης του

Τα παιδιά εγκλωβίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια για 17 ώρες. Το 7χρονο κοριτσάκι προσπαθούσε να προστατεύσει με το χεράκι του τον μικρότερο αδελφό της. Ευτυχώς είναι και τα δύο ζωντανά.

Ο διασώστης σε μια προσπάθεια να τα ηρεμήσει τα ρωτά "τι παιχνίδια τους αρέσουν", με το κοριτσάκι να απαντά: «σας παρακαλώ, βγάλτε μας από δω, θα κάνω τα πάντα». Τα δύο αδέλφια σώθηκαν και είναι ασφαλή και καλά στην υγεία τους.

Τουρκία-Συρία: Τουλάχιστον 7.266 νεκροί από τους σεισμούς

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε απόψε ότι εξαιτίας των σεισμών τουλάχιστον 5.434 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 31.777 τραυματίστηκαν.

Σεισμός Συρία: Βρέφος ήταν ενωμένο με τον ομφάλιο λώρο της νεκρής μητέρας

Ο νεότερος απολογισμός των τουρκικών αρχών ανεβάζει σε 7.266 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε Τουρκία και Συρία.
Υπό αντίξοες συνθήκες - λόγω των μετασεισμών και του ψύχους - τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν επιζώντες στα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν στη νοτιοανατολική Τουρκία και στη βορειοδυτική Συρία.

Εκτιμάται ότι εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα και η αγωνία για την τύχη τους κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top