Γερμανία: Δολοφόνησε τη σωσία της για να σκηνοθετήσει τον θάνατό της!

Βρήκε στα social media μία κοπέλα που της έμοιαζε... και τη σκότωσε

γερμανική αστυνομία

Μια 23χρονη Γερμανίδα κατηγορείται ότι αναζήτησε και βρήκε μια κοπέλα, με την οποία έμοιαζαν υπερβολικά, την προσέγγισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν τη συνάντησε τη σκότωσε, σε μια προσπάθεια να σκηνοθετήσει τον θάνατό της και να νομίζουν ότι είναι νεκρή. 

Το σώμα της Khadidja O., μιας 23χρονης beauty blogger από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη, βρέθηκε αιμόφυρτο σε μια σταθμευμένη Mercedes, τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, αρχικά όλοι νόμισαν πως νεκρή ήταν η επίσης 23χρονη αισθητικός, Sharaban K. Η οικογένειά της μάλιστα, αναγνώρισε τη σορό της. 

Η νεκροψία που έγινε όμως την επόμενη μέρα, δημιούργησε αμφιβολίες για την ταυτότητα του θύματος. 

Σύμφωνα με τα γερμανικά ειδησεογραφικά μέσα, η 23χρονη αισθητικός έψαξε για γυναίκες που της έμοιαζαν πολύ, προκειμένου να εξαφανιστεί μετά από μια διαμάχη που είχε με την οικογένειά της.

Η Βερόνικα Γκρίζερ, από την εισαγγελία του Ίνγκολσταντ, δήλωσε: «Οι έρευνες μάς οδήγησαν να υποθέσουμε ότι η κατηγορούμενη ήθελε να κρυφτεί λόγω οικογενειακής διαμάχης και να προσποιηθεί τον δικό της θάνατό γι’ αυτό τον σκοπό».

Η ίδια πρόσθεσε ότι οι έρευνες αποκάλυψαν πολλές απόπειρες της Sharaban K. – η οποία λειτουργούσε με πολλά ψευδώνυμα – να προσεγγίσει γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που της έμοιαζαν στην εξωτερική εμφάνιση, την εβδομάδα πριν από την υποτιθέμενη δολοφονία.

Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν για την περίεργη υπόθεση δολοφονίας ότι η Khadidja Ο. και η Sharaban K. συναντήθηκαν τελικά με το πρόσχημα της δράστιδος για κάποια «προσφορά καλλυντικών». Στη συνέχεια, η Sharaban K. μαχαίρωσε τη σωσία της μέχρι θανάτου σε μια δασική περιοχή μεταξύ Heilbronn και Ingolstadt.

Την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη Sharaban K, καθώς και για μία συνεργό της, τη Sheqir K. Και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστούν.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Andreas Aichele, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Το όπλο του εγκλήματος δε βρέθηκε, αλλά τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Το θύμα σκοτώθηκε με περισσότερες από 50 μαχαιριές. Το πρόσωπό της ήταν εντελώς παραμορφωμένο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top