Νεκρός φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού στο Λος Άντζελες

Ασιατικής καταγωγής ο δράστης

Μακελειό στις ΗΠΑ - Άνδρας με οπλοπολυβόλο άνοιξε πυρ σε αίθουσα χορού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δέκα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 

Αστυνομικοί εντόπισαν έναν νεκρό άνδρα μέσα σε ένα λευκό φορτηγάκι που πιστεύεται ότι συνδέεται με τον ύποπτο της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ στα προάστια του Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η αστυνομία που έχει αναπτυχθεί περίπου 34 χλμ. μακριά, στην πόλη Τόρανς της Καλιφόρνια, χρησιμοποίησε θωρακισμένα οχήματα για να περικυκλώσει ένα άσπρο φορτηγάκι που μπορεί να έχει σχέση με τον δράστη της επίθεσης στην αίθουσα χορού το βράδυ του Σαββάτου, δήλωσαν αξιωματούχοι. Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν ένα πτώμα πεσμένο πάνω στο τιμόνι ενός μικρού φορτηγού.

Νωρίτερα, ο ύποπτος για το μακελειό στο Μόντερεϊ Παρκ, είχε περικυκλωθεί από την αστυνομία, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο άνδρας που οδήγησε στον θάνατο δέκα ανθρώπους, φέρεται να είναι ασιατικής καταγωγής.

Μακελειό στο Λος Άντζελες: Δέκα νεκροί μετά από πυροβολισμούς

 

Μακελειό στο Λος Άντζελες: Ασιατικής καταγωγής ο δράστης

 Ο ύποπτος ως δράστης των φονικών πυρών στην Καλιφόρνια από τα οποία έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι σε αίθουσα χορού στην Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Σεληνιακού Νέου 'Έτους είναι ένας «άνδρας ασιατικής καταγωγής»,  δήλωσε σήμερα ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες.

Μακελειό ΗΠΑ

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρά ενόπλου σε αίθουσα χορού στην Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου / AP Images (Jae C. Hong)

«Αυτή την ώρα, η πολύ προκαταρκτική μας περιγραφή είναι αυτή ενός άνδρα ασιατικής καταγωγής», δήλωσε ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μόντερεϊ Παρκ.

Ο δράστης πιστεύεται ότι είναι από 30 έως 50 ετών, βάσει της περιγραφής αυτοπτών μαρτύρων, δήλωσαν αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου. 

Η κατάσταση των δέκα τραυματιών από τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ, στην Καλιφόρνια, είναι από σταθερή έως κρίσιμη, δήλωσε ο σερίφης προσθέτοντας ότι πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες σκοτώθηκαν στην επίθεση. Οι ηλικίες τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. 

Οι αρχές ερευνούν ακόμη το κίνητρο της επίθεσης με τα πυρά που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, τόνισε ο σερίφης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top