Συνελήφθη ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Ενεπλάκη σε τροχαίο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης

Η Νάνσυ Πελόζι υπογράφει την πράξη μείωσης του πληθωρισμού

Συνελήφθη ο 82χρονος άνδρας της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημοκρατικής Νάνσι Πελόζι, Πολ, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν ελαφρά τραυματία.

Κίνα: «Οι ΗΠΑ θα πληρώσουν το τίμημα μετά την επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν»

Στον Πολ Πελόζι επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ημερών, αλλά και πρόστιμο 6.800 δολαρίων, αφού παραδέχτηκε την ενοχή του ότι προκάλεσε τραυματισμό, καθώς οδήγησε μεθυσμένος στην Κομητεία Νάπα της Καλιφόρνιας. Ο 82χρονος θα αποφύγει την επιβολή περαιτέρω φυλάκισης, καθώς ο δικαστής τού αναγνώρισε τις τέσσερις ημέρες που παρέμεινε φυλακισμένος, μετά τη σύλληψή του και τον διέταξε να εργαστεί συνεχόμενα για οκτώ ώρες παρέχοντας κοινωνική εργασία, για τη μία ημέρα φυλάκισης που απομένει, σύμφωνα με τη δικηγόρο του Αμάντα Μπέβινς.

Η Μπέβινς κατέθεσε την παραδοχή της ενοχής του Πελόζι, για λογαριασμό του πελάτη της, στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας της Νάπα. Ο κατηγορούμενος επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο για τη διαδικασία, καθώς η παρουσία του δεν ήταν απαραίτητη από τον νόμο, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το Reuters.

Συνελήφθη ο 82χρονος άνδρας της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημοκρατικής Νάνσι Πελόζι, Πολ, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και ενεπλάκη σε τροχαίο / Φωτογραφία: AP

Πολιτική θύελλα στις ΗΠΑ μετά την έρευνα στο σπίτι του Τραμπ

Σύμφωνα με την Αστυνομία η Porsche που οδηγούσε ο Πελόζι, που είναι διευθυντικό στέλεχος στον τομέα της επένδυσης οικονομικών κεφαλαίων, συγκρούστηκε με ένα τζιπ, όταν προσπάθησε να διασχίσει έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο.

Η σύζυγος του, που εκλέγεται στην Καλιφόρνια, βρίσκονταν στο Ροντ Άιλαντ, όταν έγινε η σύγκρουση, για μία ομιλία της, στο πανεπιστήμιο Brown University στην τελετή αποφοίτησης στο πανεπιστήμιο Brown University.

Η Νάνσι Πελόζι βρίσκονταν στο Ροντ Άιλαντ όταν έγινε η σύγκρουση, για μία ομιλία της, στο πανεπιστήμιο Brown University/ Φωτογραφία: AP

Κίνα: Ξεκινά στρατιωτικές ασκήσεις στην Ταϊβάν λόγω της επίσκεψης Πελόζι

Υπό το πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με τους εισαγγελείς για την εξεύρεση συμβιβασμού στην υπόθεση, ο δικαστής Τζόζεφ Σόλγκα δέχθηκε χθες την παραδοχή ενοχής του Πολ Πελόζι για τη διάπραξη απλού πλημμελήματος και την πρόκληση τραυματισμού υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top