Ισχυρή έκρηξη στο Λονδίνο - Νεκρό ένα παιδί

Αναφορές για τραυματίες

Ισχυρή Έκρηξη Στο Λονδίνο - Νεκρό Ένα Παιδί

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο, μετά από ισχυρή έκρηξη αερίου που σημειώθηκε σε πολυκατοικία, το πρωί της Δευτέρας. Ένα παιδί έχασε τη ζωή του.

Ένα σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς στη Galpin's Road στο Thornton Heath, κοντά στο Croydon, ενώ γειτονικά κτίρια και σπίτια απέναντι από το σημείο της έκρηξης υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Γείτονες ανέφεραν ότι ακούστηκε μια έκρηξη «σαν να είχε εκραγεί βόμβα».

 

 

Τρία άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι τα συνεργεία αστικής έρευνας και διάσωσης αναζητούν έναν ακόμη αγνοούμενο, που σύμφωνα με τους γείτονες είναι ένα τετράχρονο κορίτσι. Δυστυχώς ένα παιδί βρέθηκε νεκρό, χωρίς να έχει γίνει η ηλικία ή το φύλο του θύματος.

 

 

Άλλα τρία παιδιά διασώθηκαν από τα ερείπια. 

«Μεταφέραμε στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα. Ένας πήρε εξιτήριο και άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ένα παιδί διαπιστώθηκε νεκρό στο σημείο», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του. 

Συνολικά 40 πυροσβέστες και έξι πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο, με την υποστήριξη της αστυνομίας και των γιατρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης και το περιστατικό διερευνάται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top